Siirry sisältöön

Visit Finland Akatemia

Visit Finland Akatemia tarjoaa valmennuspolun kansainvälisille matkailumarkkinoille, vastuulliseen matkailuun ja digitalisaatioon.

Valmennusverkosto

Visit Finland Akatemia on matkailualueille ja siellä toimiville yritysryhmille suunnattu matkailutuotteiden kehittämistä vauhdittava valmennusvalikoima, jonka tavoitteena on tarjota jo kansainvälisille markkinoille valmiille tai niistä kiinnostuneille matkailuyrityksille kansainvälistymisen, tuotekehityksen, myynnin sekä markkinoinnin valmennusta jaoteltuna kolmeen tasoon; Ready, Steady ja Go. Valmentajina toimivat Visit Finlandin partnerivalmentajaverkoston asiantuntijat. Valmennukset sisältävät kunkin valmentajan tarjoaman aihealueen lisäksi tietoa Visit Finlandin toimenpiteistä.

Visit Finland Akatemian valmentajat tarjoavat kokonaisia valmennuspolkuja sekä yksittäisiä valmennuksia. Tutustu tarjottuihin valmennusaiheisiin selaamalla alaspäin tai valmentajakohtaisiin kuvauksiin klikkaamalla valmentajan nimeä oikealla. 

Valmennusten tilaaminen

Valmennusten tilaajana ja maksajana toimivat Visit Finlandin yhteistyökumppanit, kuten alueorganisaatiot, alueelliset hankkeet tai muut alueelliset kehittäjätahot ja ne ovat pääasiassa ryhmävalmennuksia. Visit Finland Akatemian valmennustarjonta sisältää yksittäisiä valmennuksia sekä valmennuspolkuja.

Toimi näin:

  1. Ole yhteydessä Visit Finlandiin suunnitteilla olevasta valmennuksesta (pipsa.liljedahl (at) businessfinland.fi). Autamme mielellämme, mikäli tarvitset apua valmennuksen ja valmentajan valinnassa. 
  2. Pyydä tarjoukset valmentajilta omien hankintasääntöjen mukaisesti. Mainitse tarjouspyynnössä, että kyseessä on Visit Finland Akatemia -valmennus.
  3. Visit Finland käyttää BisLenziä kansainvälistymisen valmiuskyselyyn, digivalmiuskyselyyn ja valmennusten palautekyselyihin. Alueorganisaatio teettää valmiuskyselyt ja tulokset voi jakaa valmentajalle. Ole yhteydessä Pipsa Liljedahliin, (pipsa.liljedahl (at) businessfinland.fi) mikäli tarvitset pääsyn BisLenziin. Lue lisää kyselytyökaluista
  4. Lähetä Visit Finlandin kansainvälistymisen valmiuskysely kutsuttaville yrityksille. Kyselylinkin teet BisLenzissä ja näet myös tulokset sieltä.
  5. Sovi valmennusten sisällöstä valmentajien kanssa ja lähetä kutsut valmennettaville.
  6. Lähetä palautekysely valmennuksen osallistujille. Palautekyselyn linkin saat valmentajalta, kun hän on luonut valmennuksen BisLenziin. Sekä alueorganisaatio että valmentaja näkevät palautteen BisLenzistä. 

Valmentajaksi Visit Finland Akatemiaan?

Visit Finland Akatemian haku on jatkuva haku, ja hakemuksia käydään läpi neljä kertaa vuodessa. Hakuaikojen viimeiset päivät ovat vuosittain seuraavat:
  • 31.1.
  • 30.4.
  • 31.8.
  • 30.11.

Hakemukset käsitellään aina seuraavaan kuukauden aikana.

Perehdy Visit Finland Akatemian hakuilmoitukseen ja toimi sen mukaisesti

Hakuilmoitusta ja haettavia valmennusaiheita voidaan päivittää uudelle hakukierrokselle. Hakuilmoituksen uusin versio päivitetään Visit Finland Akatemian nettisivulle. Visit Finland voi tehdä hakuilmoituksen julkaisun yhteydessä muutoksia mm. jatkuvan haun aikatauluihin, hakuehtoihin, -kriteereihin taikka valmentajaverkoston toimintamalliin esimerkiksi lisäämällä aiheita tai teemoja, joihin valmentajia haetaan.

Ruotsiksi valmentavat

Kari Halonen ToolBox Consulting Oy
Johanna Heinonen
 BrainIT
Tiina Reijonen ATIRE Coaching & Consulting

Valmentajat

Jan Badur Nordic Marketing
Helena Egan Planet Egan
Mona Eskola Haaga-Helia amk
Kari Halonen
 ToolBox Consulting Oy
Carita Harju Sauna from Finland
Mathias Hasselblatt 1dea
Kristiina Havas Haaga-Helia amk
Johanna Heinonen BrainIT
Riina Iloranta Haaga-Helia amk
Anne Kalliomäki Tarinakone
Sanna Kalmari Palmuasema
Arja Kortesluoma Asiantuntijapalvelut Korpur Oy
Tom Källroos Perho Liiketalousopisto / Perho PRO
Jouni Kärkkäinen Flowhouse Oy
Hanna Lak HMMH Consulting
Wei Lu Gateway Europe-China Oy Ltd.
Outi Mertamo Häme Event Oy
Kirsi Mikkola Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy
Anu Nylund Mood of Finland Oy
Soila Palviainen Aurana Oy
Jukka Parviainen Ellare Oy
Eija Raasakka Lapin ammattikorkeakoulu
Marjo Ranta-Irwin Blueberry Consulting
Kaisa Merilahti, Ramboll Finland Oy
Miikka Raulo Flowhouse Oy
Tiina Reijonen ATIRE Coaching & Consulting
Pirjo Räsänen Ellare Oy
Johannes Sipponen Ellare Oy
Juha Sorjonen Avidly Oyj
Päivi Suutari Lemma Travel House
Maija Sydänmaanlakka Maya Productions
Erika Vanhala Mauidea
Marko Vento Travel & Stay

Valmennusaiheet

Valmennuspolut

Visit Finland Akatemian partnerivalmentajat ovat luoneet erilaisia valmiita valmennuspolkuehdotuksia, joissa eri aihepiirit yhdistyvät loogisesti eteneväksi kokonaisuudeksi. Valmennuspolun avulla yritykset omaksuvat kansainvälisillä markkinoilla menestyksekkäästi toimimiseen tarvittavia keinoja.

Ota yhteyttä

Development Manager

Terhi Hook

+358 50 5970 999
Project Coordinator

Pipsa Liljedahl