Siirry sisältöön

Soila Palviainen

Ready Steady -tasot

Hyvinvoinnin mosaiikki ja matkailupalvelut -kokonaisuus (ready & steady) 1-2 pv

Työpajat ovat sinulle, jos

  • haluat parantaa hyvinvointipalvelujasi tai ideoida uusia mahdollisuuksia
  • mietit keinoja kehittää matkailukohdettasi tai tuotettasi hyvinvointia lisääväksi
  • haet hyvinvointipalveluista lisäarvoa ja myynnin lisäystä

Joskus riittää kun investoi aikaa ja vaivaa, yleensä tarvitaan myös rahallista resurssia!

Kansainvälistymisvalmennus "Muille maille vierahille", (Ready) 4 x 1/2 pv

Ready-tason matkailuyrityksen kansainvälistymisvalmennus koostuu neljästä ½ pv osiosta: tuote, hinnoittelu, jakelutiet ja markkinointiviestintä. Visit Finlandin matkailuyrittäjän Kansainvälistymisoppaan mukainen kokonaisuus.

Etsin kunnes löydän sun – valmennus kohderyhmistä, (Steady) 1 pv

Modernit humanistit ja muut Suomen tarjonnasta kiinnostuneet matkailijat – joille parhaimmillaan voidaan tarjota tunteisiin asti vieviä kokemuksia Suomesta. Perustuu Modernit humanistit -työkirjaan.

Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty – matkailutuotteen ABC, (Steady) 1 pv

Steady-tason valmennuksessa tehdään päivän aikana tuote/verkostotuote valmiiksi. Tuotekortti on apu moneen tarpeeseen: sisäinen sujuvaan suunnitteluun ja laadun varmistamiseen. Ulkoinen tuotekortti jälleenmyyjälle ja esite loppuasiakkaalle – sähköisenä tai printtinä!

Tää hyvältä nyt näyttää, hitto vie! -tuotekortti-työpaja, (Steady) 1 pv

Tuotekortti esittelyihin ja myyntitilaisuuksiin tai loppuasiakkaalle. Lyhyesti ja napakasti tai laajemmin ja tarkemmin. Huomioidaan sekä printti että sähköinen versio! Mahdollisuus ostaa myös muutamien (3-5) tuotekorttien graafinen teko simultaanisesti työpajapäivän aikana.

Fin Hits – Culture Finland -teema, (Steady) 1 pv

Parhaat palat kulttuurista maailmalle eli Culture Finland -teeman viimeisimmät vinkit VF:n toimenpiteistä. Työmuotona valmiiden tuotteiden tai hyvien tuoteideoiden viimeistely, hinnoittelu ja myyntikanavamahdollisuudet.

Rolling Stones – Outdoors Finland -teema, (Steady) 1 pv

Vierivä kivi ei sammaloidu, joten viimeisimmät tiedot VF:n toimenpiteistä ja markkinoinnista Outdoors Finland -teemalla. Valmiiden tuotteiden viimeistely, hinnoittelu ja myyntikanavavalinta.

Lisätietoja

Yli 35 vuotta matkailualalla töitä tehnyt innostunut innostaja - 10 vuotta yrittäjänä ja sparraajana. Laaja verkosto ja Culture EDEN (2017) ja Well-being EDEN-kilpailujen (2019) projektikoordinaattori. Lähellä sydäntä on kylämatkailun kehittäminen ja uutena teemana  yrityksen tarinan kerronta ”Tarinatalo”.

Soila Palviainen
Aurana Oy
soila.palviainen (at) aurana.fi
Puh. +358 45 129 0199