Siirry sisältöön

Matkailu Sveitsistä Suomeen

Sveitsiläinen on innokas ja nautiskeleva matkailija, joka on valmis sijoittamaan matkaan suhteellisen paljon, jos vain tuotteen hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Tietoa markkinasta

Sveitsiläinen on innokas ja nautiskeleva matkailija, joka on valmis sijoittamaan matkaan suhteellisen paljon, jos vain tuotteen hinta-laatusuhde on kohdallaan. Mutta hän vaatii myös rahoilleen vastinetta sekä hyvää ja yksilöllistä palvelua. Lisäksi sveitsiläiset arvostavat ympäristöystävällistä elämäntapaa sekä kotona että matkalla. Ekologiset arvot ovat tärkeitä jo matkaa suunniteltaessa.

Tuotteet

Sveitsiläiset matkailijat ovat kiinnostuneita aktiviteeteista luonnossa esim. vaelluksesta ja samoilusta. Myös kaupunkilomat kiinnostavat heitä: he tutustuvat mielellään paikalliseen ruokakulttuuriin ja muuhun kulttuuritarjontaan. Suomen talviaktiviteetit kuten hiihto sopivat sveitsiläiselle matkailijoille

Kohderyhmät

Sveitsiläiset matkailijat ovat iältään 40 +. Seniorit ovat suuri matkailijaryhmä. Heillä on hyvä koulutustausta ja korkeat tulot. Sveitsiläinen kerää tietoa ennen matkalle lähtöään ensin internetistä (58 %) ja sen jälkeen esitteistä ja ystäviltä. Hän matkustaa mielellään kumppanin, perheen tai ystävien kanssa.

Toimenpiteet markkinalla

Alla olevasta näkymästä löytyy suunnitellut toimenpiteet Sveitsin markkinalle.

Matkailun Pulssi

Verkkosivuillemme on rakennettu ajankohtaiskatsaus Matkailun Pulssi. Sivu sisältää uutisia, tilastoja, kuluttajien tunnelmia ja asiantuntijoidemme arvioita Visit Finlandin kohdemarkkinoista sekä tietoa tulevien lomasesonkien kysynnän kehityksestä ja varaustilanteesta.

Matkailun Pulssi

Lisätietoja

Ota yhteyttä Visit Finlandiin

yhteystiedot