Siirry sisältöön

Matkailu Belgiasta Suomeen

Belgiassa tunnetaan Suomen talvi, kesäsesongin tunnettuutta tulee kasvattaa.

Tietoa markkinasta

Suomelle on rakentumassa oma profiili talven osalta varsinkin flaaminkielisellä alueella. Kesän osalta Suomi on vasta nyt päässyt laajempaan myyntiin Belgian markkinoilla. Kesän kilpailu on varsin kovaa ja isojen kilpailijoittemme aggressiiviset kampanjat ja hinnoittelu pitävät huomion markkinoilla.

Tuotteet

Belgialaista matkailijaa kiinnostaa luonto, kesällä erityisesti aktiiviloman ja rentoutumisen yhdistäminen. Talvella tärkeää on kohteen lumitakuu, joka mahdollistaa erilaiset talviaktiviteetit.

Kohderyhmät

Belgialaiset matkailijat ovat keski-iältään 40 +, heillä on hyvä koulutus ja heidän tulotasonsa on hyvä. Enemmän kuin puolet matkailijoista hakevat ennen matkaa tietoa internetistä. Belgialaiset matkustavat mielellään pariskuntina tai perheen ja ystävien kanssa.

Toimenpiteet markkinalla

Alla olevasta näkymästä löytyy suunnitellut toimenpiteet Belgian markkinalle.

Matkailun Pulssi

Verkkosivuillemme on rakennettu ajankohtaiskatsaus Matkailun Pulssi. Sivu sisältää uutisia, tilastoja, kuluttajien tunnelmia ja asiantuntijoidemme arvioita Visit Finlandin kohdemarkkinoista sekä tietoa tulevien lomasesonkien kysynnän kehityksestä ja varaustilanteesta.

Matkailun Pulssi

Lisätietoja

Ota yhteyttä Visit Finlandiin

yhteystiedot