Siirry sisältöön

PR- ja mediatyö

Lehdistötiedotteita, uutiskirjeitä, pr-matkoja, toimittajavierailuja niin meillä kuin maailmalla

 

Visit Finland tekee tavoitteellista PR- ja mediatyötä valikoitujen kansainvälisten PR- ja mediatoimistojen kanssa. Tätä työtä tehdään pääasiallisesti Visit Finlandin fokus- ja aktiivisilla markkinoilla. Toimistoilla on paikallismedian vankka tuntemus ja verkosto.

PR- ja mediatyö sisältää mm. toimittajien mediamatkoja Suomeen, lehdistötiedotteita ja juttuideoiden pitchaamista, sekä kohdemaissa järjestettäviä mediatilaisuuksia. 

Toimituksellinen sisältö antaa Suomelle arvokasta näkyvyyttä kansainvälisessä mediassa. Artikkelien ja ohjelmien tarkoitus on saada toimittajat välittämään Suomi-kuvaa ja kuluttajat kiinnostumaan Suomeen matkustamisesta. Sisältö voi näkyä mm. painettujen artikkeleiden, verkkonäkyvyyden, TV- ja radio-ohjelmien muodossa ja parhaimmillaan saavuttaa miljoonia silmäpareja.

Vaikuttajat

Visit Finland tekee vaikuttajayhteistyötä valittujen globaalien vaikuttajien (influencer) kanssa. Tavoitteena on kasvattaa Suomen tunnettuutta matkailukohteena vaikuttajien oman kokemuksen kautta.​

Visit Finland tekee yhteistyötä alueorganisaatioiden kanssa. Mikäli olette kiinnostuneita mediavierailusta, olkaa yhteydessä omaan alueorganisaatioonne. Pääsääntö on, että Visit Finland maksaa toimittajien edestakaiset matkakulut kohteeseen elinkeinon kattaessa maakulut (mm. majoitus, opastukset, aktiviteetit, ruokailut ainakin osittain).

Uutiskirjeet ja mediatiedotteet

Säännöllisesti lähtevät uutiskirjeet ja mediatiedotteet viestivät Suomen matkailusanomaa eri puolille maailmaa.

Visit Finland tiedottaa ulkomaista mediaa PR-toimistojensa välityksellä.

Kansainväliselle medialle oma sivusto

Sivusto tarjoaa tietoa toimittajille ja bloggaajille, jotka ovat kiinnostuneita mediamatkasta Suomeen. Media-sivusto löytyy englanninkielisenä.

Media sivusto