Siirry sisältöön

Suomalainen luksusmatkailu

Luonnosta myös luksusmatkailun ainekset

Luksusmatkailusektorin on ennustettu olevan maailmanlaajuisesti nopeimmin kasvava matkailumuoto tulevina vuosina. Maailman luksusmarkkinoiden koko oli vuonna 2019 USD 945,6 miljardia ja markkinoiden koon ennustetaan kasvavan USD 1,198 miljardiin vuoteen 2027 mennessä (Allied Market Research).

Lionel Messi, ruhtinas Rainier ja Kourtney Kardashian ovat esimerkkejä ihmisistä, jotka ovat löytäneet Suomen luksusmatkailumahdollisuudet. Uutta luksusajattelua edustavien matkailijoiden kiinnostus Suomen kaltaisia turvallisia, kestävästi toimivia maita kohtaan, joissa on tilaa ja puhdas luonto, on kasvava. Lisäksi ennen kokemattomien matkakohteiden potentiaali on suuri.

Suomalainen luksusmatkailu tarjoaa Suomeen tuleville matkailijoille merkityksellisiä, Suomen vahvimmista vetovoimatekijöistä ammentavia elämyksiä. Vahvuuksiamme luksusmatkailussa ovat mm. puhdas luonto, erityiset majoitusmuodot, korkeatasoiset kaupunkihotellit, tasokkaat, yksilöidyt ja räätälöidyt ohjelmapalvelut puhtaassa luonnossa sekä laadukkaat ravintolat Suomelle luontaisine raaka-aineineen.

Työkalut ja oppaat

Tuotekehityksen tueksi on työstetty materiaalia, jonka avulla saadaan aikaan markkinoille sopivia tuotteita. Työkalut on tehty mahdollisimman konkreettisiksi ja yksinkertaisiksi, jotta niiden käyttö olisi helppoa.

Matkailun julkaisut -palvelussa on tuotesuositusten lisäksi monta muuta hyödyllista työkalua.

Matkailun julkaisut > Teemat > Luksusmatkailu

Tukea teemakehittämiseen

Visit Finland Akatemian valmentajat tarjoavat kokonaisia valmennuspolkuja sekä yksittäisiä valmennuksia.

Visit Finland Akatemia