Siirry sisältöön

Asiaa kulttuurimatkailusta!

Asiaa kulttuurimatkailusta! -keskustelusarjassa Visit Finlandin Culture Finland -ohjelmapäällikkö Susanna Markkola on kutsunut joukon kiinnostavia vieraita keskustelemaan kulttuurimatkailun ajankohtaisista ilmiöistä.

Osa 6: Esittävä taide kulttuurimatkailussa

Osa 5: Kulttuuriteemaiset matkailureitit

Osa 4: Kulttuurimatkailu huomenna

Avaa tästä kirjallinen tiivistelmä keskustelusta. 

Osa 3: Culture in Nature - luonnon merkitys kulttuurimatkailussa

 
Jaksossa 3, "Culture in Nature - luonnon merkitys kulttuurimatkailussa" Kuhmon Kamarimusiikin toiminnanjohtaja Sari Rusanen, Visit Finlandin Outdoor activities & Sports -ohjelmapäällikkö Virpi Aittokoski ja Susanna Markkola keskustelevat luonnon ja kulttuurisisältöjen yhteydestä suomalaisena vahvuutena ja matkailun vetovoimatekijänä.

Culture in Nature -konsepti yhdistää ainutlaatuiset luontoresurssimme korkeatasoisiin taide- ja kulttuurisisältöihin ja resonoi vahvasti myös hyvinvointimatkailussa, ruokamatkailussa ja kestävän kulttuurimatkailun tulevaisuudessa. Jo nyt meillä on olemassa vaikuttava joukko Culture in Finland -brändiin istuvia tapahtumia ja toimijoita, kuten Serlachius-museot, Savonlinnan oopperajuhlat, Kuhmon Kamarimusiikki, Hiljaisuus-festivaali, Sodankylän elokuvajuhlat, Fullmoon Dance Festival, Helsinki Biennaali ja Solstice Festival. Kuinka tätä brändiä voisi kirkastaa kohti post-korona-aikaa ja miten luontoa ja kulttuuria oivaltavasti yhdistävät palvelukonseptit houkuttelevat tulevaisuuden kulttuurimatkailijaa?.

Osa 2: Kulttuurielämykset lähimatkailussa
 
Osa 1: Luova elämystalous & kulttuurimatkailu