Siirry sisältöön

Päivi Penttilä

Yrityksille ja DMOille

Matkailuyrityksen markkinointi 2.0, 0,5 - 1 pv (Ready & Steady)
Valmennus tarjoaa ajankohtaisen katsauksen nykyaikaisen markkinoinnin mahdollisuuksista. Käymme läpi markkinoinnin tärkeimmät osa-alueet ja miten niitä kannattaa hyödyntää matkailualan yrityksessä.
 
Opit myös tekoälyn mahdollisuuksista yrityksesi markkinoinnin arkiapuna. Syvennymme myös markkinointidataan ja dataohjautuvaan markkinointiin. Valmennuksessa korostuu myös vastuullisuus sekä eettiset toimintatavat markkinoinnissa.
 
Kohderyhmä: yritykset
Tiedolla johtamisen perusteet matkailuyrityksessä, 0,5 pv (Ready & Steady)
Valmennuksessa käymme läpi tiedolla johtamisen ja datayhteistyön perusteet matkailualan yrityksen näkökulmasta. Valmennus antaa hyvän kuvan tiedolla johtamisen kokonaisuudesta ja miten matkailuyritys voi edistää omaa kehittymistään siinä askel kerrallaan.
 
Käymme myös läpi konkreettisia työkaluja ja esimerkkejä, joita matkailuyritykset voivat hyödyntää omassa arkitekemisessään.
 
Kohderyhmä: yritykset
Matkailuyrityksen strategiapäivä, 1 pv (Ready, Steady & Go)
Tässä innostavassa strategiapäivässä käymme läpi strategiatyön perusteet. Lisäksi pohdimme matkailuyritysten tulevaisuuden visioita ja kasvun mahdollisuuksia. Valmennuksen teemoja ovat myös matkailualan digitaaliset ratkaisut, vastuullisuus, tiedolla johtaminen sekä asiakaskokemus osana strategiatyötä.
 
Valmennuksen aikana saat konkreettisia työkaluja ja esimerkkejä oman yrityksesi strategian työstämiseen. Valmennukseen sisältyy ennakkokysely sekä mahdollisuus yrityskohtaiseen sparraukseen.
 
Kohderyhmä: yritykset
Matkailualueiden yhteiskehittämisen ja yhteismarkkinoinnin valmennus, 1 - 5 pv (Ready, Steady & Go)
Tässä valmennuksessa syvennytään matkailualueiden ja alueorganisaatioiden (DMO-/Visit-organisaatiot) toiminnan keskeisiin osa-alueisiin sekä niihin liittyviin konkreettisiin toimenpiteisiin. Valmennuksessa käydään tarvittaessa läpi myös erilaisia toiminta- ja rahoitusmalleja resurssiviisaan ja tuloksellisen yhteistoiminnan edistämiseksi.

Valmennus on suunnattu yhteismarkkinointia ja -kehittämistä aloitteleville alueille sekä edistyneemmille verkostoille. Valmennukseen voidaan kutsua mukaan erilaisia kohderyhmiä matkailun kehittämiseen liittyen.

Valmennuksen sisältö ja laajuus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Se sisältää osallistavan ennakkokyselyn sekä konkreettisia suosituksia valmennuksen päätteeksi.

Valmennus tarjoaa hyvän perustan matkailualueen strategiatyölle ja matkailun alueellisen yhteistyön kehittämiselle.
 
Kohderyhmä: alueorganisaatiot
Yhteismarkkinoinnin strategiapäivä - Resurssiviisasta ja tuloksellista yhteismarkkinointia, 1 pv
Valmennuksessa keskitymme matkailualueen yhteismarkkinoinnin strategisiin osa-alueisiin. Tarkastelemme yhdessä mm. houkuttelevan alueellisen matkailubrändin kehittämistä sekä miten luoda toimiva ja tuloksellinen yhteismarkkinoinnin kotipesä. Lisäksi käymme läpi innovatiivisia ja resurssiviisaita toimintatapoja yhteismarkkinointiin.
 
Valmennus on suunnattu yhteismarkkinointia aloitteleville alueille sekä kokeneemmille verkostoille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja kehittää matkailun yhteismarkkinointia.
 
Valmennukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Se sisältää ennakkokyselyn ja konkreettisia suosituksia valmennuksen päätteeksi.
 
Kohderyhmä: alueorganisaatiot
Koulutusmatkailun perusteet, 0,5-1 pv (Ready, Steady & Go)
Tässä valmennuksessa käydään läpi koulutusmatkailun perusteet. Työpajatyyppisen valmennuksen osa-alueita ovat mm. tuotekehitys, markkinointi, myynti, koulutusmatkailun yhteistyömallit ja kaupallistaminen. Valmennus voidaan toteuttaa matkailuyrityksille, matkailualueille tai erilaisille yhteistyöverkostoille.
 
Kohderyhmät: yritykset/alueorganisaatiot/laajemmat yhteistyöverkostot
Ideasta kehittämishankkeeksi -valmennus matkailuyrityksille ja -alueille, 0,5 - 1 pv
Valmennuksessa saat hyvän käsityksen matkailualan hankkeistamisesta. Käymme läpi erilaisia rahoituslähteitä sekä miten hyvä kehittämishanke rakennetaan. Valmennuksessa paneudumme kehittämishankkeeseen kokonaisuutena - ideasta loppuraportointiin saakka.
 
Tämä valmennus on suunnattu matkailuyrityksille ja matkailualueille, jotka haluavat tukea toimintaansa kehittämishankkeilla. Valmennuksen lisäksi on mahdollista saada myös hankekohtaista neuvontaa ja sparrausta.
 
Kohderyhmä: yritykset/alueorganisaatiot

Lisätietoja

Päivi on innostava ja pidetty matkailuliiketoiminnan kehittäjä sekä strategisella että käytännön tasolla.

Monipuolista kokemusta matkailualueiden ja -organisaatioiden kehittämisestä ja johtamisesta sekä erilaisten matkailuyritysten sparrauksesta.

Valmennuksissa hyödynnetään monipuolisia toteutustapoja. Valmennusote on konkreettinen ja eteenpäin katsova.

Päivi Penttilä
Nila Consulting Oy
paivi.penttila(at)nilaconsulting.fi
+358 50 301 5803