Siirry sisältöön

Hanna Liappis

Ready, Steady, Go -tasot

Sustainable Travel Finland -valmennus (Ready) 1 pv

Tämän valmennuksen avulla destinaatio ja alueen yritykset pääsevät alkuun kestävän kehityksen mukaisessa matkailutoiminnassa. Tavoitteena on saattaa yritykset ja destinaatio matkaan Sustainable Travel Finland -polulle. Päivän aikana käydään läpi mm. vastuullisuuden eri osa-alueet, vastuullisuusviestintää ja konkreettisen vastuullisuussuunnitelman tekemistä. Osallistavalla valmennuksella kuljetaan teoriasta käytäntöön. Valmentaja tutustuttaa osallistujat ohjelman työkaluihin, kuten STF-onlinealustaan.

Sisällön painotukset ja toteutustavat sovitaan tilaajan toivomusten mukaisiksi. Lue lisää Sustainable Travel Finland -valmennuspäivästä.

Sustainable Travel Finland -jatkovalmennus (Steady)

Sustainable Travel Finland -jatkovalmennus koostuu 10 moduulista. Voit tilata kaikki moduulit valmennussarjana, tai yksittäisiä moduuleja täsmävalmennuksina alueellesi. Moduulit, joita Hanna Liappis valmentaa, ovat

  • Ilmastonmuutos
  • Kiertotalous
  • Kestävä ruokamatkailu
  • Eettinen eläinmatkailu

STF-klinikat, joita Hanna Liappis valmentaa, ovat

  • Kehittämissuunnitelma
  • Sertifiointi
  • Viestintä

Lue lisää Sustainable Travel Finland -jatkovalmennuskokonaisuudesta.

Kestävyysraportoinnin perusteet, 2h, (Ready, Steady, Go)

Valmennuksessa käydään läpi kestävyysraportoinnin perusteita, luodaan katsaus yleisimpiin raportointiviitekehyksiin (CSRD, ESRS, IFRS, SASB), tarkastellaan kestävyysraportoinnin prosessia ja rooleja sekä pohditaan miten lähteä raportoinnissa liikkeelle. Valmennuksessa käytetään runsaasti käytännön esimerkkejä ja keskustellaan myös raportoinnin haasteista ja sudenkuopista.

Kestävyysraportoinnin työpaja, ½ pv, (Steady, Go)

Työpaja on tarkoitettu yrityksille, joilla on valmiudet kestävyysraportoinnin aloittamiseen. Työpajassa käydään läpi erityisesti tilaajan valitsemaa raportointiviitekehystä sekä olennaisuusarvioinnin tekemistä. Lisäksi työpajassa suunnitellaan yritykselle raportointiprojektin päälinjat, tehtävät, vastuut ja aikataulut, joiden varassa yritys voi startata oman kestävyysraportointiprojektinsa.

 

Lisätietoja

Hanna on pitkän linjan vastuullisuusjohtamisen ja kestävyysraportoinnin asiantuntija. Uransa aikana Hanna on konsultoinut ja sparrannut erilaisia yrityksiä mikroyrityksistä pörssiyrityksiin. Matkailualalla Hanna on toiminut auditoijana sekä sparrannut kymmeniä yrityksiä ja alueorganisaatioita.

Hanna Liappis
Taigawise Oy
hanna.liappis(at)taigawise.fi
+358 40 099 2389
taigawise.fi