Siirry sisältöön

Sanna Kalmari

Ready Steady Go -tasot

Esteettömän matkailun mahdollisuudet (Ready/Steady/Go) ½ - 1 pv

Esteettömyyttä matkoillaan tarvitsevia henkilöitä kohtaa jokainen matkailualalla työskentelevä. Innostavassa valmennuksessa kirkastuu, miksi esteettömyyteen tarvitsee ja ennen kaikkea kannattaa panostaa ja miten se käytännössä tehdään. Käymme läpi esteettömyyttä tarvitsevien matkailijoiden erilaisia tarpeita ja käytännön keinoja tarpeisiin vastaamiseen. Pohdimme asiakkaan esteetöntä matkaketjua ja esteettömyyden esiin nostamista viestinnässä ja markkinoinnissa. Valmennuksen sisältöjä voidaan räätälöidä osallistujien aiemman osaamisen mukaisiksi ja se sopii myös heille, joilla ei ole aiempaa kokemusta aiheesta.

Esteettömien palveluiden ja matkapakettien tuotteistaminen (Steady/Go) ½ pv

Valmennuksessa keskitytään ideoimaan, hiomaan ja tuotteistamaan houkuttelevia ja myyviä matkailupalveluita, joissa huomioidaan eri tavoin esteettömyyttä tarvitsevien asiakkaiden tarpeet. Valmennus toteutetaan työpajana, jossa haetaan inspiraatiota esteettömistä tuotteista maailmalta ja työskennellään yhdessä erilaisia menetelmiä hyödyntäen.

Inklusiivinen matkailu: viestintä ja markkinointi (Steady/Go) ½ pv

Valmennuksessa keskitytään tiedon tuottamiseen, saavutettavaan viestintään ja kohderyhmien tavoittamiseen inklusiivisista tuotteista viestiessä. Asiaa tarkastellaan esteettömyyttä tarvitsevien matkustajien sekä LGBTQ+ -matkustajien näkökulmasta innostavasti ja käytännönläheisesti.

Lisätietoja

Esteettömään matkailuun erikoistunut sähköpyörätuolilla liikkuva matkailualan ammattilainen ja Suomen suosituimman esteettömän matkailun blogin, Palmuaseman, kirjoittaja. Monipuolisessa osaamisessa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla matkailualan töistä, teoriasta ja omilta esteettömiltä matkoilta ympäri maailman hankittu tietotaito. Sanna valmentaa innostaen ja mahdollisuuksia nähden.

Sanna Kalmari
Palmuasema - Esteetön matka
sanna (at) palmuasema.fi
Puh. +358 40 703 6614
http://www.esteetonmatka.fi