Siirry sisältöön

Mathias Hasselblatt

Ready-taso

Visit Finland DataHub-valmennus (Ready) ½ päivää – 1 päivä

Valmennuksessa käydään läpi Visit Finlandin DataHub-alustan käyttöönotto ja tuotteistaminen alustalle. Valmennuksen aluksi kuvataan, miksi matkailuyrityksen kannattaa näkyä DataHub-alustalla ja millaisia hyötyjä siitä voi olla matkailuyritykselle. Valmennuksessa käydään läpi millaista tietoa DataHubista löytyy ja miten yrityksen kannattaa tuotteistaa erilaiset matkailupalvelunsa alustalle. Erilaisten tuotetyyppien tuotteistamisen erityispiirteet ja sisällöntuotanto käydään läpi seikkaperäisesti.

Alueorganisaatioiden rooli DataHubin käyttöönotossa ja hyödyntämisessä on keskeistä ja tästä syystä valmennus sopii erityisesti yhteistyössä alueorganisaatioiden kanssa järjestettäväksi. Tällöin voidaan ottaa parhaiten huomioon alueen matkailupalveluiden erityispiirteet sekä viestiä DataHubin merkityksestä alueen matkailupalveluiden markkinoinnissa. Valmennuksessa käydään läpi tarvittaessa myös integraatiot Johku- ja Bokun-järjestelmiin.

Valmennus voidaan toteuttaa verkko- tai lähivalmennuksena ja sitä voidaan täydentää pienryhmissä toteutettavilla klinikoilla, joissa keskitytään yritys- ja käyttäjäkohtaisten haasteiden läpikäyntiin ja ratkaisemiseen. Päivän mittaisessa valmennuksessa voidaan käydä seikkaperäisemmin läpi myös matkailupalvelun tuotteistusta suhteessa DataHubilla tavoiteltaviin kohderyhmiin.

Mathias Hassleblatt

1dea Oy
mathias (at) 1dea.fi
+358 44 379 1155
https://www.1dea.fi/