Siirry sisältöön

Helena Egan

Steady Go -tasot

Sustainable Travel Finland -valmennus (Ready) 1 pv

Tämän valmennuksen avulla destinaatio ja alueen yritykset pääsevät alkuun kestävän kehityksen mukaisessa matkailutoiminnassa. Tavoitteena on saattaa yritykset ja destinaatio matkaan Sustainable Travel Finland –polulle. Päivän aikana käydään läpi mm. vastuullisuuden eri osa-alueet, vastuullisuusviestintää ja konkreettisen vastuullisuussuunnitelman tekemistä. Osallistavalla valmennuksella kuljetaan teoriasta käytäntöön. Valmentaja tutustuttaa osallistujat ohjelman työkaluihin, kuten STF-onlinealustaan.

Sisällön painotukset ja toteutustavat sovitaan tilaajan toivomusten mukaisiksi. Lue lisää Sustainable Travel Finland –valmennuspäivästä.

Sustainable Travel Finland -jatkovalmennus (Steady)

Sustainable Travel Finland -jatkovalmennus koostuu 10 moduulista. Voit tilata kaikki moduulit valmennussarjana, tai yksittäisiä moduuleja täsmävalmennuksina alueellesi. 

Lue lisää Sustainable Travel Finland -jatkovalmennuskokonaisuudesta. 

Pitkään uraani mahtuu tiimien rakentamista ja johtamista, koulutuksia ja sparrausta, puheita, moderointia ja paneeleita, tiedolla johtamista, neuvonantajatehtäviä, konsultointia, strategioiden rakennusta, tuote- ja palvelukehitystä sekä olen toiminut matkailunkehittämisprojekteissa destinaatio-organisaatioiden kanssa. Palasin 22 vuoden jälkeen maailmalta Suomeen ja haluan tarjota osaamistani ja verkostojani Sinun yrityksesi menestykseksi.  

Helena Egan

Suurella sydämellä ja positiivisella energialla suunniteltuja ja toteutettuja koulutuksia, joissa tarjotaan aina konkreettista apua, ja halutaan vahvasti kehittää tuloshakuisuutta, kestävyyttä sekä vastuullisuutta. Osaamiseni ja kokemukseni ovat syntyneet yli kolmenkymmenen vuoden erittäin monipuolisesta matkailualan kansainvälisestä toiminnasta, niin TripAdvisorin globaalina johtajana kuin pienen majoitusyrityksen vetäjänä.

Helena Egan
Planet Egan Ltd
planeteganltd (at) gmail.com
+358 41 313 4926
https://jm.linkedin.com/company/planet-Egan-ltd