Siirry sisältöön

Tiedolla johtamisen valmennuspolku

Tiedolla johtamisen perusteet ja datayhteistyö

Kestävyyttä kehittämässä: Tiedolla johtamisen supervoima tulevaisuuden menestyksessä -valmennuspolku (Ready, Steady, Go tasot)

Valmennusten tavoitteena on kehittää osallistujan ymmärrystä tiedolla johtamisen peruskäsitteistä ja niiden merkityksestä, keskeisistä työkaluista ja järjestelmistä tiedon keräämiseen ja analysointiin sekä kulttuurin ja viestinnän roolista tiedolla johtamisessa. Osallistuja voi käyttää oppimaansa käytännössä ja laatia suunnitelman organisaationsa tiedolla johtamisen ansaintalogiikan ja päätöksenteon kehittämiseksi ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi kansainvälisessä matkailussa.

Perusvoima tehokkaammalle päätöksenteolle: Tiedolla johtamisen nykytila-analyysi (1 päivä)

Valmennus auttaa osallistujia saamaan syvällisen käsityksen organisaation nykytilasta tiedolla johtaen sekä valmistelemaan suunnitelmia ja toimenpiteitä nykytilan parantamiseksi. Valmennus keskittyy vahvasti järjestelmiin, työkaluihin, prosesseihin sekä parhaisiin käytäntöihin tiedolla johtamisessa matkailualalla.

Kasvuvoima tiedolla johtamiseen: Rakenna kulttuuria, kehitä viestintää (1 päivä)

Valmennus tarjoaa syvällisen käsityksen siitä, kuinka kulttuuri ja viestintä vaikuttavat tiedolla johtamiseen sekä miten yritys voi kehittää konkreettisia toimenpiteitä tiedolla johtamisen ansaintalogiikan edistämiseksi.

Supervoimat tiedolla johtamisessa: Kestävää ansaintalogiikkaa ennakoimalla ja ennustamalla (1 päivä)

Valmennuksessa osallistujat varustetaan tiedolla johtamisen supervoimilla, jotka mahdollistavat organisaation menestymisen ja kilpailuedun tulevaisuudessa. Osallistujat saavat käytännön työkaluja ja rakentavat oman yrityksensä tiedolla johtamisen jatkosuunnitelman.

Hanna Lak

HMMH Consulting Oy
hanna.lak(at)hmmhconsulting.com
+358 40 186 8409

Valmennusaiheet

Tarja Kivilahti

Konsultointitoimisto Tarja Kivilahti
tarja.kivilahti(at)welho.com
+358 40 559 6909

Valmennusaiheet