Siirry sisältöön
Uutinen 04.04.2023

Tuotekilpailulla haetaan uusia matkailutuotteita Itä-Suomesta

Kuva: Jaakko Tähti

Visit Finland käynnistää tuotekilpailun, jolla haetaan uusia kiertomatkatuotteita sekä matkailukeskus- tai mökkikylälomatuotteita Itä-Suomesta. Voittajatuotteet tulevat saamaan näkyvyyttä ja monipuolisia myynninedistämisen toimenpiteitä.

Itäinen Suomi on ollut erityisen riippuvainen Venäjältä Suomeen suuntautuvasta matkailusta. Venäjän matkailun loppumisen johdosta Visit Finland on saanut tukirahaa alueen matkailuelinkeinon elvyttämiseksi. Visit Finlandin toimenpiteet pyrkivät tukemaan itäisen Suomen matkailualueita ja yrityksiä rakentamaan kansainvälistä kasvua potentiaalisille Euroopan markkinoille. Tunnettuuden lisäämisen ohella tehdään myynninedistämisen toimenpiteitä yhdessä alueen toimijoiden kanssa. Yhtenä tärkeänä tehtävänä on markkinoita vastaavien, kiinnostavien matkailutuotteiden luominen matkanjärjestäjätuotannon vauhdittamiseksi.

Visit Finland käynnistää nyt tuotekilpailun, johon kutsutaan osallistumaan kaikkia DMC- ja incoming toimijoita. Tuotekilpailun kategoriat ovat kiertomatkat sekä lomat matkailukeskuksissa ja mökkikylissä, jotka ovat kysytyimpiä tuotteita Euroopan markkinoilla. Kilpailun voittajatuotteet tulevat saamaan monipuolisia myynninedistämisen toimenpiteitä: tutustumismatkoja, osallistumista myyntitapahtumiin sekä esittelyjä Visit Finlandin eri kanavissa. 

Oheisessa englanninkielisessä liitteessä esitellään kilpailun yksityiskohdat.
Kilpailulomake tulee täyttää 12.6.2023 mennessä. 

Lisätietoja

Itäisen Suomen elpymisrahoituksesta:
Susanna Markkola
susanna.markkola (at) businessfinland.fi

Tuotekilpailusta:
Heli Saari
heli.saari (at) businessfinland.fi