Siirry sisältöön

12/10

Webinaari 12.10.2023

Matkailun Pulssi: Katsaus kesään 2023 -webinaari

Klo 13-14:30

Lisätietoja

 

Irene Ruuskanen, Trainee Strategic Development, Visit Finland
irene.ruuskanen (at) businessfinland.fi

Matkailun kesäsesonki on saatu päätökseen. Webinaarissa kuultiin kesän onnistumisista ja ilmiöistä tuoreen tiedon valossa.

Ajankohtaiswebinaarissamme kerrottiin kesän matkailutrendeistä mm. rahankäytön, matkustuskäyttäytymisen ja Suomeen matkailumaana kohdistuvan kiinnostuksen suhteen. Lopuksi kurkistimme tulevan talvikauden näkymiin.

Lisäksi kuultiin, mistä menestyneet matkailualan yritykset ovat saaneet ideoita tuotteilleen ja miten yritykset varmistavat menestyksekkään liiketoiminnan muuttuvassa maailmassa.

Aineisto

Matkailijamittarin kesäkauden mittaukset
Ossi Nurmi | Tilastokeskus

Miten matkailijat arvioivat palveluitamme kesällä?
Hanna Lak | HMMH Consulting

Review of the summer
Olga Nowak | Bloom Consulting

Yritystarinat ja tuotekehitys
Paula Salo-Valjakka | Sailer

Lentovarausnäkymät tulevalle talvelle
Susanne Heikkinen | Visit Finland

 

Matkailun Pulssi - Visit Finland -sivulla seuraamme tulevien lomasesonkien kysynnän kehitystä ja varaustilannetta sekä kerromme kansainvälisen matkailun kehityksen päälinjoista. Kuukausittain päivittyvän sivuston tämänhetkisessä seurannassa on tuleva talvisesonki.

Keväällä 2024 tulemme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa järjestämään Matkailun Pulssi: Katsaus talveen 2023-2024 -ajankohtaiswebinaarin.

 Tallenne

Tutustu myös webinaarista koostettuun uutiseen.

Jos tarvitset tallenteesta saavutettavuusdirektiivin nojaten tekstitetyn version, niin otathan yhteyttä Business Finlandiin verkkosivujemme kautta.