Siirry sisältöön

Anu Nylund

Steady Go -tasot

Kohderyhmäkoulutus 0,5– 1 pv

Matkailupalvelujen tuotteistamisen ja erinomaisen asiakaspalvelun taustalla vaikuttaa ymmärrys kansainvälisistä trendeistä ja yhteiskunnallisesta kehityksestä. Opi ymmärtämään Visit Finlandin valitsemien kohderyhmien toiveita ja tarpeita ja huomioimaan ne tuotteistamisessa, markkinoinnissa, hinnoittelussa ja toiminnassa. Oheismateriaalina ”Tunne asiakkaasi”- käsikirja ja menetelmänä palvelumuotoilu.

Sustainable Travel Finland -valmennus (Ready) 1 pv

Tämän valmennuksen avulla destinaatio ja alueen yritykset pääsevät alkuun kestävän kehityksen mukaisessa matkailutoiminnassa. Tavoitteena on saattaa yritykset ja destinaatio matkaan Sustainable Travel Finland –polulle. Päivän aikana käydään läpi mm. vastuullisuuden eri osa-alueet, vastuullisuusviestintää ja konkreettisen vastuullisuussuunnitelman tekemistä. Osallistavalla valmennuksella kuljetaan teoriasta käytäntöön. Valmentaja tutustuttaa osallistujat ohjelman työkaluihin, kuten STF-onlinealustaan.

Sisällön painotukset ja toteutustavat sovitaan tilaajan toivomusten mukaisiksi. Lue lisää Sustainable Travel Finland –valmennuspäivästä.

Sustainable Travel Finland -jatkovalmennus (Steady)

Sustainable Travel Finland -jatkovalmennus koostuu 7 moduulista. Voit tilata kaikki moduulit valmennussarjana, tai yksittäisiä moduuleja täsmävalmennuksina alueellesi. Moduuleiden aiheina on ilmastonmuutos, kiertotalous, inklusiivinen matkailu, kestävä ruokamatkailu, kansalliset kestävän matkailun indikaattorit, eettinen eläinmatkailu ja terveysturvallinen matkailu. 

Lue lisää Sustainable Travel Finland -jatkovalmennuskokonaisuudesta. 

Tuotteistaminen ja kohderyhmäkoulutus palvelumuotoilun menetelmin - 1pv

Menestyneen matkailuyrityksen tie menestykseen on asiakaslähtöinen tuotteistaminen. Palvelumuotoilu on erinomainen tuotteistamisen menetelmä, joka johdattaa tekemistä luontaisesti oikeaan suuntaan, asiakasta ymmärtäen. Kohderyhmät saavat merkityksen arvopohjaisen ajatellun kautta. Valmennus on työpaja, jossa tehdään yhdessä luovin menetelmin.

Räätälöity: Oman osaamisen brändäys 0,5  1pv

Kuvaus: Henkilö-brändäys on kasvava trendi ja tuo lisäarvoa markkinointiin. Jos olet yksinyrittäjä, oman osaamisen markkinointi eli brändääminen on avain menestykseen. Isommassa yrityksessä jokaisen tekijän osaaminen tehdään näkyväksi ja kannustetaan työntekijöiden osaamisen arvostamiseen. Apuna SoMe ja tarinallistaminen.

 

Toiminta perustuu Mood of Finland -yrityksen arvoihin: Luovasti, innostaen ja vastuullisesti. Valmennukset voidaan toteuttaa yhtä hyvin tuloksin paikan päällä tai verkossa. Verkkovalmennusten tukena on Mood of Learning -eLearning alusta www.moodoflearning.com.

Tutustu myös valmennuspaketteihin

Anu Nylund

Vastuulliseen matkailuun erikoistunut matkailun ammattilainen. Matkailun työkokemusta monipuolisissa tehtävissä yli 25 vuotta Suomessa ja Espanjassa, matkailukoulutuksen kehittämistöitä 14 vuoden ajalta. Valmennuksissa yhdistyy akateemisten tutkintojen kautta saavutettu teoriatieto työkokemukseen ja käytännön tekemiseen. Toiminta perustuu Mood of Finland -yrityksen arvoihin: Luovasti, innostaen ja vastuullisesti. Lue lisää: www.moodoffinland.fi

Anu Nylund
Mood of Finland Oy
anu.nylund (at) moodoffinland.fi
www.moodoffinland.fi