Siirry sisältöön

Anne Kalliomäki

Go-taso

Muu lisäkoulutus Akatemiaan: Matkailuyritys erottuu ja myy tarinalla

Tarinallistaja ja tiedolla johtamisen asiantuntija valmentavat yhdessä

Lue lisää yhteisvalmennuksista Hanna Lakin kanssa täältä

Stooripuu – matkailuyrityksen tarinaidentiteetin tunnistaminen (Go) 1/2 - 1 pv

Koulutuspäivässä yritykset tunnistavat omat tarinaelementtinsä Stooripuu-menetelmän avulla. Koko päivän koulutuksiin sisältyy myös ydintarinan 1. versioiden kirjoittaminen. Tarinallistaminen on strategista muotoilua, jossa lähdetään johtamaan yrityksen toimintaa tarinan kautta. Tarinallistamalla matkailuyritys tuottaa parempia asiakaskokemuksia sekä erottuvampaa markkinointia.

Palvelukokemus – asiakkaan palvelupolku tarinaksi! (Go) 1/2 - 1 pv

Koulutuspäivässä jokainen osallistuja keskittyy yhden palvelun tarinallistamiseen. Koulutuksessa voidaan tuunata jo olemassa oleva palvelu tarinallisempaan muotoon tai sitten kehittää täysin uusia palveluita. Hyödynnetään draaman kaari -työkalua ja luodaan tarinakokemus, joka maistuu, tuoksuu, kuuluu, näkyy ja tuntuu.

Tutustu myös valmennuspaketteihin

Lisätietoja

Anne on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen palvelumuotoilun edelläkävijä Suomessa, asiakkaita mm. Snowman World, Hullu Poro ja Santa Claus Office. Annen kirja Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka (2014 Talentum) palkittiin Hopeasulka-palkinnolla.

Tarinallistamisen koulutuspäivät voidaan laatia myös tietyn teeman ympärille esimerkiksi ruokamatkailu, luontomatkailu, sauna tai hyvinvointi. Myös alueellisen tarinaidentiteetin luominen alueen palveluiden kehittämisen tueksi on mahdollista. Kysy lisää!

Anne Kalliomäki
FM, tarinallistaja, kouluttaja
Tarinakone
anne (at) tarinakone.fi
Puh. +358 40 537 1939
www.tarinakone.fi