Siirry sisältöön

Matkailu Arabiemiraateista Suomeen

Persianlahden maissa luottamus on tärkeä osa kulttuuria. Suositukset ystäviltä ja sukulaisilta tai esimerkiksi sosiaalisen median vaikuttajilta ovat tärkeitä lomakohdetta valittaessa.

Tietoa markkinasta

Persianlahden alueelta matkustetaan paljon maihin, joissa on samantapainen kulttuuripohja, kuten esimerkiksi Turkkiin. Nämä kohteet tarjoavat yhtäläisten arvojen lisäksi perheille sopivia lomamatkoja, jotka sisältävät sekä aktiviteetteja että rentoutumista.

Arabiemiraattien väestö on suhteellisen nuorta, joten erilaiset sosiaaliset mediat ovat suosittuja. Sosiaalisen median kanavat ovat siis oleellisessa osassa, kun tavoitellaan arabiemiraatti-matkailijoita. Perhe-elämä on isossa roolissa ja yhdessäoloa perheen kesken arvostetaan. Myös uskonnolliset arvot ovat tärkeitä, ja ne vaikuttavatkin vahvasti heidän tapaansa matkustaa.

Arabiemiraateissa on emiraattien lisäksi erittäin merkittävä ekspatriaattiväestö.

Persianlahden maissa luottamus on tärkeä osa kulttuuria. Suositukset ystäviltä ja sukulaisilta tai esimerkiksi sosiaalisen median vaikuttajilta ovat tärkeitä lomakohdetta valittaessa.

Tarve paeta kuumuutta kesäaikaan on yksi merkittävä syy matkustaa.

Kilpailijat

Norja on ollut näkyvästi esillä UAE:ssa ja se tunnetaan erityisesti talvikohteena. Norja on markkinoinut mm. talviaktiviteetteja ja revontulia, ja lukuisat onnistuneet yhteismarkkinointikampanjat tärkeimpien matkanjärjestäjien kanssa ovat myös lisänneet näkyvyyttä. Lisäksi hyvät lentoyhteydet Norjaan ovat edesauttaneet matkailun kasvua.

Muita Suomen kilpailijoita ovat mm. Sveitsi ja Itävalta, jotka tunnetaan vehreistä maisemista ja laadukkaasta elämäntyylistä. Juuri näitä asioita emiraattimatkailijat odottavat matkakohteiltaan. Kesäaikaan osa alppikohteiden hotelleista mukauttavat palveluitaan nimenomaan Persianlahden alueelta saapuvia matkustajia huomioivaksi.
Alppimaissa emiraattimatkailijoita houkutellaan myös talviaktiviteeteilla ja kauniilla järvimaisemilla, potentiaalisia valttikortteja ovat myös koulutusmatkailu ja terveysmatkailu.

Tuotteet

Lappi on houkutteleva kohde Arabiemiraateissa uutuudenviehätyksen ja sen tarjoamien erilaisten elämysten, kuten esimerkiksi revontulien ja ulkoaktiviteettien ansiosta. Myös Suomen puhdas, vehreä luonto ja viileä ilmasto viehättävät.

Suomen kansainvälisesti tunnettu koulutusosaaminen on valttikortti Persianlahden maiden matkailijoiden ja etenkin delegaatioiden houkuttelussa.

Kohderyhmät

· Milleniaalit / nuoret aikuiset
· Perheet

Toimenpiteet markkinalla

Alla olevasta näkymästä löytyy suunnitellut toimenpiteet UAEn markkinalle.

UAEn markkinanäkymiä

Markkinanäkymiin on kerätty tilannekatsaus matkailun näkymistä UAEssa. Englanninkielinen esitys on marraskuulta 2022.

UAEn markkinanäkymiä

Matkailun Pulssi

Verkkosivuillemme on rakennettu ajankohtaiskatsaus Matkailun Pulssi. Sivu sisältää uutisia, tilastoja, kuluttajien tunnelmia ja asiantuntijoidemme arvioita Visit Finlandin kohdemarkkinoista sekä tietoa tulevien lomasesonkien kysynnän kehityksestä ja varaustilanteesta.

Matkailun Pulssi

Lisätietoja

Ota yhteyttä Visit Finlandiin

yhteystiedot