Siirry sisältöön

Tilastotietoja Suomeen suuntautuvasta matkailusta

Tutustu tuoreimpiin majoitustilastoihin alla olevan uusitun ja entistä monipuolisemman RUDOLF-raportin avulla tai tutustu Rudolf tietokannan kautta laajemmin matkailun erilaisiin tilastokokonaisuuksiin (linkki Rudolf-raportin alla).


Kuukausittain päivittyvästä RUDOLF-raportista löydät rekisteröityjen yöpymisten määrät sekä majoitusmyynnin ja -kapasiteetin Suomessa, matkailun suuralueilla, maakunnissa, seutukunnissa sekä myös destinaatiotasolla. Voit myös tarkastella yöpymisiä lähtömaittain.

Raportin etusivulta löydät tuoreimmat päätulokset. Suuraluetta tai maakuntaa klikkaamalla pääset pureutumaan valitsemasi alueen lukuihin sekä myös pureutumaan tarkemmalle tasolle valitsemalla punaisista valintapalkeista myynnin tai yöpymisten tilastot. Menu-valikosta pääset tutustumaan muihin näkymiin, missä voit mm. tarkastella sesonkeja tai verrata kahden vuoden tilastoja keskenään. Tarkat luvut destinaatiokohtaisiin kapasiteetti- ja majoitusmyyntitilastoista löydät viimeiseltä sivulta *-merkinnällä.

Menu-valikon viereisestä info-näppäimestä saat parhaat vinkit tulosten tarkasteluun. Alapalkin oikeanpuolimmaisesta kuvakkeesta voit avata raportin koko sivun kokoisena uudelle välilehdelle.

Tilastopalvelu Rudolf

Laajasta Rudolf-tilastopalvelusta voit hakea lisää tilastotietoa Suomen matkailualalta.
Rudolfissa käytössäsi on majoitustilastojen, matkailutilinpidon ja matkustustaseen tietokantataulukot.

TILASTOTIETOKANTA RUDOLFIIN

Tilastoissa käytetyn aluejaon kuvaus 2021.
Majoitustilaston kuvaus.