Siirry sisältöön

Päivi Suutari

Ready Steady Go -tasot

Sustainable Travel Finland -jatkovalmennus (Steady)

Sustainable Travel Finland -jatkovalmennus koostuu 7 moduulista. Voit tilata kaikki moduulit valmennussarjana, tai yksittäisiä moduuleja täsmävalmennuksina alueellesi. Moduuli, jota Päivi Suutari valmentaa, on inklusiivisuus.

Lue lisää Sustainable Travel Finland -jatkovalmennuskokonaisuudesta. 

Sertifikaattiseikkailu

Tässä valmennuksessa luodaan katsaus Sustainable Travel Finland -ohjelmaan soveltuviin vastuullisuussertifikaatteihin ja niiden mukanaan tuomiin hyötyihin yrityksille. Valmennuksessa annetaan tietoa omalle yritykselle sopivan vastuullisuusohjelman valinnan tueksi sekä yleisen tason käytännön vinkkejä sertifikaatin hakupolulle ensiaskelista auditointiin ja jatkohakemukseen.

Paikan päällä toteutettavaan valmennukseen on mahdollista liittää työpajaosuus.

Ikkuna inklusiivisuuteen

Matkailijoiden moninaisuuden huomioimiseen keskittyvässä valmennuksessa laajennetaan inklusiivisuusajattelua mm. ikäinklusiivisuuteen ja asiakasryhmiin, joiden toimintarajoitteet eivät näy päälle päin. Liikkeelle lähdetään perusasioista: mitä inklusiivisuus on ja miten se liittyy liiketoiminnan kehittämiseen ja kestävään matkailuun? Valmennuksessa käsitellään myös sensitiivistä, asiakkaiden moninaisuutta huomioivaa viestintää.

Paikan päällä toteutettavaan valmennukseen on mahdollista liittää työpajaosuus.

Lisätietoja

Pitkäaikainen matkailuliiketoiminnan taustani tuo valmennuksiini käytännönläheisyyttä ja esimerkkejä läheltä ja kaukaa. Erityisosaamistani ovat matkailualan vastuullisuusohjelmat ja sosiokulttuurinen vastuullisuus. Inklusiivisessa matkailussa olen keskittynyt etenkin ns. näkymättömien toimintarajoitteiden huomioimiseen ja asiakkaiden moninaisuutta arvostavaan viestintään.

Päivi Suutari
Lemma Travel House
paivi.suutari (at) lemmatravel.fi
Puh. +358 40 8525 744
lemmatravel.fi