Siirry sisältöön

Johannes Sipponen

-

VALOKUVAT MATKAILUMARKKINOINNISSA

Valokuvat ovat usein ensimmäinen asia, minkä perusteella asiakas alkaa muodostaa mielikuvaa tuotteestasi/kohteestasi. Tämä vuoksi ne ovat yksi tärkeimmistä markkinointiviestinnän keinoista. Valmennuksen avulla saat erinomaiset lähtökohdat viestinnällisesti oikein toimivien kuvien tuottamiseen ja hyödyntämiseen. Käymme läpi miten voitte helposti parantaa kuvaviestinnän vaikuttavuutta ja kuvien visuaalisuutta. Valokuvat tuovat palveluillesi myös hakukonenäkyvyyttä, kun asiat on tehty oikein. Valmennukset voidaan toteuttaa eri lähtötasoilta ja painopisteet sovitaan vastaamaan asiakkaan tarpeisiin.

LUONTO-AKTIVITEETTIEN TUOTTEISTAMINEN

Mitä vaaditaan kansainvälisille markkinoille suunnatulta luontomatkailutuotteelta ja miten aktiviteeteista muodostetaan tuottavaa yritystoimintaa. Tuotteistamisvalmennus voidaan toteuttaa koulutuksena tai työpajana, jonka lopputuloksena on kansainvälisille markkinoille sopiva luontomatkailutuote.

OUTDOORACTIVE -JÄRJESTELMÄN HYÖDYNTÄMINEN

Miten tuotat omaa laadukasta sisältöä Euroopan suurimpaan Outdoors-portaaliin tukemaan yrityksesi/alueesi näkyvyyttä niin kansainvälisillä kuin kotimaan markkinoilla. Käymme läpi myös mahdollisuudet, miten voitte helposti ja nopeasti hyödyntää järjestelmässä olevaa sisältöä omassa viestinnässä ja markkinoinnissa.

RETKEILYREITTIEN SUUNNITTELU- JA KEHITTÄMINEN

Reitistöjen asiakas- ja kävijälähtöinen suunnittelu kattaa asiakaskokemuksen, luokittelun, turvallisuuden ja monikäyttöisyyden suunnittelun.  Perehdytään sekä kotimaisiin että ulkomaisiin case-tapauksiin ja tarvittaessa tehdään maastokäynti. Yhtenä osa-alueena myös reittidatan luominen eri kanaviin ja digitalisointi.

Johannes Sipponen

Johanneksella on vankka kokemus luontomatkailupalveluiden tuottamisesta,
kehittämisestä ja sisällöntuotannosta. Valmennukset toteutetaan
aina käytännönläheisesti hakemalla asiakkaalle konkreettisia
ratkaisuja rennolla, mutta tinkimättömällä otteella. Keski-Euroopan
suurimman luonto- ja aktiviteettiportaalin asiakasdata antaa vankan
näkemyksen, mitä kansainvälisillä markkinoilla tapahtuu.

Johannes Sipponen
Ellare Oy
johannes.sipponen (at) ellare.fi
www.ellare.fi
+358 40 735 2748