Siirry sisältöön

Jukka Parviainen

-

 
Ellare Oy ja ToolBox Consulting Oy ovat koostaneet yhteistyössä sarjan webinaareja ja työpajakokonaisuuksia liittyen inklusiiviseen matkailuun.

Lue lisää yhteisvalmennuksista Kari Halosen kanssa. 

Esteetön ja saavutettava matkailukohde, 1 pv

Valmennuksessa perehdytään esteettömyyteen ja esteettömyyden suunnitteluun matkailukohteen, palveluiden ja informaation näkökulmasta. Inspiroiva alustus herättää osallistujat huomaamaan miten paljon erilaisia esteettömiä palveluita tarvitsevia potentiaalisia asiakkaita on ja havainnollistaa käytännönläheisesti, miten niitä toteutetaan. Aamupäivä kuluu luennolla ja iltapäivä käytetään oman toimintaympäristön havainnointiin. Ohjelmaa voidaan muokata tarpeiden mukaan esim. majoituskohteiden, luontokohteiden kuten reitistöjen ja rakenteiden tai ohjelmapalveluiden toteuttamisen näkökulmasta.

TOP 5-vinkkiä esteettömän matkailun kehittämiseksi, 0,5 pv

Tiesitkö, että noin neljännes Euroopan väestöstä tarvitsee esteettömiä palveluita? Esteettömyys on kasvava trendi ja matkailuyritysten tulisi kehittää sen ympärille uutta liiketoimintaa, johon tarvitaan esteettömiä palveluita sekä esteetöntä ja saavutettavaa informaatioita. Päivä toimii hyvin herättelijänä ja inspiraation lähteenä.  

Luontomatkailu ja esteettömyys 1 pv

Tässä valmennuksessa keskitytään luontomatkailun, luontoreitistöjen ja -rakenteiden esteettömyyden suunnitteluun ja toteutukseen. Valmennuksen aikana perehdytään luontokohteen ja -reitistön esteettömyyskartoituksen tekemiseen ja havainnoidaan maastossa mitä kaikkea esteettömyyteen sisältyy. Valmennus ei anna valmiuksia tehdä itse esteettömyyskartoituksia, tällainen valmennus kestää 8 päivää.

Luontopalveluiden esteettömyysvalmennus, 0,5 pv –1 pv

Esteettömien luontopalveluiden toteuttamiseen liittyy paljon pieniä yksityiskohtia. Esimerkiksi miten avustan turvallisesti, miten sää vaikuttaa esteettömien luontopalveluiden toteuttamiseen, miten huomioin sopivan tauotuksen ja miten kirjoitan ohjelmapalvelutuotekortin siten, että asiakas ymmärtää tuotteen sopivan hänelle. Valmennus sisältää esimerkkejä ja käytännönläheisiä neuvoja.

Jukka Parviainen

Jukka on esteettömyyden ja saavutettavuuden asiantuntija, joka harrastaa pyörätuolirugbyä maajoukkuetasolla, crossfitiä sekä kalastusta. Rakennetun ympäristön esteettömyysosaamisen lisäksi Jukka hallitsee liikunnan ja luontoliikunnan esteettömyyden, esteettömän ja saavutettavan informaation sekä asiakaslähtöisen tuotteistamisen ja markkinoinnin suunnittelun erilaisten asiakkaiden ja kohderyhmien tarpeiden mukaan.

Jukka on inspiroiva luennoitsija, joka valottaa esteettömyyttä useammasta näkökulmasta ja antaa käytännönläheisiä neuvoja. Jukka tekee kehittämis- ja konsultointipalvelut yksittäisten matkailukohteiden esteettömyyden konsultoinnista matkailukohteiden esteettömyyskonseptointiin. Palvelu sisältää esim. asiantuntijan vetämiä työpajoja, kohteissa tapahtuvaa havainnointia ja kokonaisvaltaisia kehittämissuunnitelmia kattaen esteettömän tekemisen, esteettömät palvelut ja informaation.

Jukka Parviainen
Ellare Oy
jukka.parviainen (at) ellare.fi
www.ellare.fi

+358 45 630 2065