Siirry sisältöön

Kaisa Merilahti

Ready Steady -tasot

Sustainable Travel Finland -valmennus (Ready) 1 pv

Tämän valmennuksen avulla destinaatio ja alueen yritykset pääsevät alkuun kestävän kehityksen mukaisessa matkailutoiminnassa. Tavoitteena on saattaa yritykset ja destinaatio matkaan Sustainable Travel Finland -polulle. Päivän aikana käydään läpi mm. vastuullisuuden eri osa-alueet, vastuullisuusviestintää ja konkreettisen vastuullisuussuunnitelman tekemistä. Osallistavalla valmennuksella kuljetaan teoriasta käytäntöön. Valmentaja tutustuttaa osallistujat ohjelman työkaluihin, kuten STF-onlinealustaan.

Sisällön painotukset ja toteutustavat sovitaan tilaajan toivomusten mukaisiksi. Lue lisää Sustainable Travel Finland -valmennuspäivästä.

Sustainable Travel Finland -jatkovalmennus (Steady)

Sustainable Travel Finland -jatkovalmennus koostuu 7 moduulista. Voit tilata kaikki moduulit valmennussarjana, tai yksittäisiä moduuleja täsmävalmennuksina alueellesi. Moduuleiden aiheina on ilmastonmuutos, kiertotalous, inklusiivinen matkailu, kestävä ruokamatkailu, kansalliset kestävän matkailun indikaattorit, eettinen eläinmatkailu ja terveysturvallinen matkailu. 

Lue lisää Sustainable Travel Finland -jatkovalmennuskokonaisuudesta. 

STF-polun klinikat

Jatkovalmennusmodulien ohella tarjoan myös kullekin askeleelle omia käytännönläheisiä klinikoita, joissa jokainen osallistuja konkreettisesti työstää omaa STF-polkua eteenpäin.

  • Kehittämissuunnitelmaklinikka (askel 3)
  • Sertifikaattiklinikka (askel 5)
  • Matkailuyrityksen päästövähennykset kohti hiilineutraalisuutta (askel 6)
  • Viestinnällä vastuullisuusteot näkyväksi (askel 4)

Yhden klinikan kesto on 2-3 tuntia. Toteutus on mahdollista sekä etä- että lähitapaamisena.

Valmennukset ja klinikat ovat tarpeen mukaan myös räätälöitävissä.

Kaisa Merilahti

Tuen matkailuyrityksiä ja destinaatioita arjen vastuullisuusteoissa sekä niiden tunnistamisessa ja näkyväksi tekemisessä. Valmennuksissani painottuu käytännönläheisyys ja eri toimijoiden yhteistyön merkitys.

Toimin kestävän matkailun asiantuntijana Ramboll Finland Oy:ssä. 

Kaisa Merilahti
Ramboll Finland Oy
kaisa.merilahti (at) ramboll.fi
+358 40 8612 731