Siirry sisältöön

Marko Vento

Ready Steady Go -tasot

Digitaalinen markkinointi (Steady)

Osana muuta yhden päivän kestävää valmennuskokonaisuutta Marko Vento käy mielellään läpi digitaalisen markkinoinnin vaihtoehtoja, ja mitä tarvitaan, että digitaalisessa markkinoinnissa saadaan tuloksia aikaan.

Kansainväliset jakelukanavat, 1 pv (Steady)

Valmennus käsittelee matkailumarkkinoiden kansainvälisiä jakelukanavia, ja niiden vaikuttavuutta eri markkinoilla sekä yhteistyön edellytyksiä.

Kansainväliset myyntikanavat, 1 pv (Steady)

Valmennus käsittelee käytännönläheisesti askelmerkkejä kansainvälisten myyntikanavien yhteistyön edellytyksiin esimerkkien ja eri näkökulmien havainnollistamana.

Palvelumuotoilu (Steady, Go)

Osana muuta yhden päivän kestävää valmennuskokonausuutta Travel&Stay voi tarjota yhteistyökumppaninsa kanssa myös mahdollisuutta asiakaskokemuksen parantamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen palvelumuotoiluteeman valmennuksen avulla.

Suomalainen palveluntarjoaja tavoittelemassa kansainvälisiä luksuskohderyhmän asiakkaita (Steady, Go)

Osana muuta yhden päivän kestävää valmennuskokonaisuutta.

Japani kohdemarkkinana, 1/2 pv (Steady, Go)

Valmennus käsittää käytännönläheisen tiivistyksen Japanista kohdemarkkinana, ja mitä matkailualueorganisaatioiden sekä matkailuyritysten olisi hyvä tietää markkinoille mennessään mukaan lukien jakelutiet.

Kiina kohdemarkkinana, 1/2 pv (Steady, Go)

Valmennus käsittää käytännönläheisen tiivistyksen Kiinasta kohdemarkkinana, ja mitä matkailualueorganisaatioiden sekä matkailuyritysten olisi hyvä tietää markkinoille mennessään mukaan lukien jakelutiet.

Saksa kohdemarkkinana, 1/2 pv (Steady)

Valmennus käsittää käytännönläheisen tiivistyksen Saksasta kohdemarkkinana, ja mitä matkailualueorganisaatioiden sekä matkailuyritysten olisi hyvä tietää markkinoille mennessään mukaan lukien jakelutiet.

Muu valmennus (Steady, Go)

Yllä olevista valmennusteemoista räätälöity 1-2 pv kokonaisuus, jossa huomioituna mahdollisesti myös fasilitointi, design/estetiikka, palvelumuotoilu, tuottojohtaminen hinnoittelussa ja muut oleelliset lähtömarkkinat kuin Saksa, Japani ja Kiina.

Lisätietoja

Marko Vennolla on vankka kokemus ja liiketoimintaymmärrys Suomelle keskeisistä ulkomaan lähtömarkkinoista ja jakeluteistä – keskiössä myynti ja markkinointi.

Marko Vento
Travel & Stay
marko.vento(at)travelandstay.fi
Puh. +358 (0)44 2977 904
www.travelandstay.fi