Siirry sisältöön

Kristian Sievers

Yrityksille ja DMOille

Mahdollisuuksia Datasta, 1 pv (Ready ja Steady)

Mahdollisuuksia Datasta tarjoaa systemaattisen lähestymistavan datalähteiden hyödyntämiseen liiketoiminnassa. Opit uusia menetelmiä ja välineitä datan tehokkaaseen käyttöön matkailuyrityksellesi. Valmennus tarjoaa arvokasta ymmärrystä dataan ja sen hyödyntämiseen useiden käytännön esimerkkien ja itseopiskelumateriaalin avulla.

Kohderyhmä: yritykset

Matkailijamittari osaksi matkailukohteen tiedolla johtamista, 3 x 1/2 päivää ja alustan käyttö valmennuksen ajan

Visit Finlandin uusi kuukausitilasto, Matkailijamittari, tarjoaa tärkeää tietoa ulkomaisten matkailijoiden määrästä, rahankäytöstä, hiilijalanjäljestä ja matkailijasegmenteistä. Valmennuksena aikana otetaan käyttöön alusta, jolla käytönnössä kokeillaan kuinka näitä tietoja voidaan yhdistää muihin aineistoihin, luoden tehokkaan tiedolla johtamisen välineen matkailukohteen kehittämiseen.

Kohderyhmä: alueorganisaatiot

Tiedolla johdettu matkailukohde, 5 x ½ päivää ja yhteistyöskentely kehittämisalustalla

Valmennuksessa luodaan matkailualueelle tiedolla johtamisen toimintamalli ja selkeät prosessit, joiden avulla alueorganisaatio voi seurata strategisten valintojensa onnistumista sekä ohjata omaa sekä alueen matkailuyritysten toimintaa tavoitteisiin pääsemiseksi. Lisäksi saadaan Visit Finlandin datapalvelut käyttöön paremmin destinaation kehittämisessä.

Kohderyhmä: alueorganisaatiot

Lisätietoja

Kristian Sievers on matkailun asiantuntija, joka on erikoistunut matkailun tiedolla johtamiseen ja strategiseen kehittämiseen. Kristian on ollut mukana mm. Euroopan Komission Smart Tourism Destinations -projektissa sekä useissa suomalaisissa tiedolla johtamisen hankkeissa eri matkailualueilla.

Kristian Sievers
The Sievers Consulting Oy
kristian (at) thesieversconsulting.com
+358 41 311 8113