Toimenpiteet ja tapahtumat

outdoors finland – Toimenpiteet ja tapahtumat

Outdoor Active – ja www.outdoorsfinland.com -yhteistyö

Outdooractive.com syventää yhteistyötään suomalaisen Outdoors Finlandin ja koko Outdoors –verkoston kanssa.  Maanmittauslaitoksen kartta-aineistoa siirretään parhaillaan pohjakartaksi portaaliin ja samalla sinne luodaan suomalaiset maakunnat, suurmatkailualueet, kaupungit, matkailukohteet esim. matkailunähtävyydet hakutoiminnoiksi. Tällöin esim. ilmaiseksi tulostettavien ja ladattavien karttojen laatu paranee merkittävästi. Suomalaista Outdoors –matkailun ”ekosysteemiä” parannetaan myös niin, että eri portaalien ja toimijoiden tuottamat sisällöt näkyvät ristiin ja tietyissä tietokannoissa ja varausjärjestelmissä olevat tiedot tulevat suoraan näkyviin myös www.outdoorsfinland.com : ja www.outdooractive.com –portaalissa. Outdoorsfinland.comin kautta on myös mahdollista tuottaa kiertomatkoja eri teemoilla. Lisätietoja löydät tämän linkin takaa.

Seminaarit

OF on järjestänyt vuosittain seminaarin ajankohtaisista aktiviteetteihin liittyvistä teemoista. Seminaarit ovat hyvä paikka saada vinkkejä tuotteistamiseen ja markkinointiin, mutta myös tutustua toisiin toimijoihin ja heidän tuotteisiin. Seuraava seminaari pidetään toukokuussa ja sen on OF-hankkeen päätösseminaari.

23.5.2018  Outdoors Finland -hankkeen päätösseminaari, Helsinki

Vanhempien pidettyjen seminaarien esityksiin voit tutustua tästä linkistä.

Markkinointikampanjat

Aktivitetteja tuodaan tutuksi markkinoilla myös näkyvyyskampanjoilla. Aktiviteettiteema näkyy silloin osana Visit Finland-kampanjaa, jolla tavoitellaan kuluttajia kohdemaissa. Vuoden 2018 kuluttajakampanjat ovat UK:ssa keväällä tehtävä kesäkampanja kulttuuri,- ruoka,- ja kesä-aktiviteettiteemakärjillä ja Saksassa toteutettava OutdoorActiven sisältökampanja.

 

Outdoors Finland - Eurooppa investoi maaseutualueisiin

26.3.2018