Toimenpiteet ja tapahtumat

outdoors finland – Toimenpiteet ja tapahtumat

Outdoor Active – ja www.outdoorsfinland.com -yhteistyö

Outdooractive.com syventää yhteistyötään suomalaisen Outdoors Finlandin ja koko Outdoors –verkoston kanssa.  Maanmittauslaitoksen kartta-aineistoa siirretään parhaillaan pohjakartaksi portaaliin ja samalla sinne luodaan suomalaiset maakunnat, suurmatkailualueet, kaupungit, matkailukohteet esim. matkailunähtävyydet hakutoiminnoiksi. Tällöin esim. ilmaiseksi tulostettavien ja ladattavien karttojen laatu paranee merkittävästi. Suomalaista Outdoors –matkailun ”ekosysteemiä” parannetaan myös niin, että eri portaalien ja toimijoiden tuottamat sisällöt näkyvät ristiin ja tietyissä tietokannoissa ja varausjärjestelmissä olevat tiedot tulevat suoraan näkyviin myös www.outdoorsfinland.com : ja www.outdooractive.com –portaalissa. Outdoorsfinland.comin kautta on myös mahdollista tuottaa kiertomatkoja eri teemoilla. Lisätietoja löydät tämän linkin takaa.

Seminaarit

OF järjestää vuosittain seminaarin ajankohtaisista aktiviteetteihin liittyvistä teemoista. Seminaarit ovat hyvä paikka saada vinkkejä tuotteistamiseen ja markkinointiin, mutta myös tutustua toisiin toimijoihin ja heidän tuotteisiin. Tulevat seminaarit:

14.-15.11. 2017 Outdoors Finland ja kestävä kehitys -seminaari, Ruoholahti, Helsinki

Outdoors Finland yhdessä Visit Finlandin kestävän kehityksen –teeman kanssa järjestävät kansainvälisen luontomatkailuseminaarin 14.-15.11.2017 Helsingissä, Ravintola Ruoholahden kokoustiloissa (Itämerenkatu 11-13).

Ensimmäisenä päivänä pureudutaan luontomatkailun kehittämiseen ja markkinointiin kestävän kehityksen näkökulmasta sekä kansainvälisten että kotimaisten puheenvuorojen kautta. Toinen päivä koostuu luontomatkailukohteiden ja -reittien kehittämisestä ja toimijoiden verkostoitumisesta. Lisäksi ympäristö-ohjelmat ja sertifioinnit esittelevät palveluitaan kokoustilan aulassa.

Seminaarin tallenteet ja esitysmateriaalit löytyvät täältä >>

Vanhempien pidettyjen seminaarien esityksiin voit tutustua tästä linkistä.

Myyntitilaisuudet

Myyntitilaisuuksia ovat erilaiset workshopit ja networking-tilaisuudet sekä messut. Workshopeissa ja networking-tilaisuuksissa esitellään tuotteita ulkomaisille matkanjärjestäjille joko kotimaassa tai ulkomailla. Kahdenkeskiset keskustelut ovat antoisia ja palaute tuotteesta tulee suoraan ostajalta. Tämä on tehokas tapa löytää uusia jälleenmyyjiä. OF tarjoaa aktiviteetteja tarjoaville yrityksille mahdollisuuden esitellä tuotteita eurooppalaisilla aktiviteettimessuilla. Tällöin kohderyhmänä ovat matkanjärjestäjien lisäksi kuluttajat.

Ammattilaismessut ja workshopit 2017-2018

  • Joint Finland/Iceland/Estonia/Greenland/Faroe Islands Workshop, London 31.1.2018
  • Matkamessut 2018
  • ITB 2018, Berliini
  • Be Nordic Workshop, Milano, maaliskuu

Outdoors Finlandin teemalliset ryhmämyyntikäynnit aktiviteettiyrittäjille

Järjestämme ensi talvelle 2 ryhmämyyntikäyntiä Outdoors Finlandin-teeman aktiviteettejä esitellen Saksaan ja Beneluxiin.  Uusi konsepti kerää kierrokselle aktiviteettiteeman alle 3-4 pienyrittäjää, joille sovimme 2-3 päivälle myyntikäynnit paikallisten potentiaalisten matkanjärjestäjien kanssa. Ryhmämyyntikäynnit ovat ilmaisia, matkakulut hoitaa jokainen itse.

  • Benelux – Hollannin “Matkamessujen” Vakantiebeurs yhteyteen 9.-10.1.2018 (ammattilaispäivät, Utrecht) TÄYNNÄ

Matkanjärjestäjien ja median tutustumismatkat

OF järjestää matkanjärjestäjille ja medialle tutustumismatkoja Suomeen. Näille kohderyhmille esitellään valmiita toimivia tuotteita. OF kutsuu osallistujat ja hoitaa matkajärjestelyt Suomeen kohteeseen. Tutustumismatkan järjestävä kohde tai alue vastaa matkaohjelman sisällöstä ja kustannuksista tutustumismatkan aikana. Ehdotuksia matkan kohteista voi tehdä Leena Yli-Piiparille. Vuodelle 2017 on tarkoitus tehdä 4 tutustumismatkaa matkanjärjestäjille sekä 3 mediamatkaa, joista yksi on tarkoitettu sosiaalisen meidan edustajille ja toinen perinteiselle medialle.

Markkinointikampanjat

Aktivitetteja tuodaan tutuksi markkinoilla myös näkyvyyskampanjoilla. Aktiviteettiteema näkyy silloin osana Visit Finland-kampanjaa, jolla tavoitellaan kuluttajia kohdemaissa. Kampanjat ovat näkyvillä teemaan soveltuvilla internet-sivuilla.

Toteutettuja tapahtumia 2014-2015:

  • Nordic Impressions networkingtapahtuma Rovaniemellä  22.-23.9.2015
  • Luontoaktiviteetit kansainvälisille markkinoille –seminaari 4.12.2014
  • OF aluekierrokset 2014

OF – Tulevan Toimintasuunnitelman Arviointitutkimus 2014 – tulostiedote

OF – Tulevan Toimintasuunnitelman Arviointitutkimus 2014

Outdoors Finland - Eurooppa investoi maaseutualueisiin

15.1.2018