Finland Convention Bureau – FCB

Meetings Industry (MI) -markkinointia ja tuotekehitystä hoitaa Finland Convention Bureau (FCB). FCB:n tehtävänä on markkinoida Suomea kongressi- ja yritystapahtumien kohteena. Tieteentekijöille, liitoille, järjestöille ja yrityksille tarjotaan maksutonta apua ja konsultaatiota kansainvälisten kongressien ja yritystapahtumien kutsumisessa, suunnittelussa ja markkinoinnissa.

FCB tarjoaa apua tapahtumien järjestäjille muun muassa sopivan kaupungin, kokouspaikan, majoituksen, juhlatilojen, oheisohjelman, kokousjärjestäjäorganisaation, kuljetuksien tai ravintolapalvelujen löytämisessä.

FCB järjestää alan elinkeinolle messu– ja myyntitilaisuuksia ulkomailla.

Kongressisuunnittelun opas ja ympäristövastuullisen kokousjärjestäjän käsikirja löytyvät täältä.

Meeting Industry -toimenpiteet löytyvät maakohtaisesti Markkinointitoimenpiteet-sivuilla ja tapahtumat myös Myyntitapahtumat-sivuilla.

Katso myös kongressitilastot ja -tutkimukset sekä MI materiaalipankki.

Lisätietoja: Ks. yhteystiedot sivun alaosassa.


FCB-uutisia

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2017

19.12.2016

FCB haluaa toivottaa kaikille alan kollegoille ja yhteistyökumppaneille Hyvää Joulua ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2017

Lue lisää


A Tonttu


Suomalaiskaupunkien kestävyys kerää tunnustusta kansainvälisesti

12.12.2016

Peräti kolme suomalaiskaupunkia yltää kymmenen kärkeen Global Destination Sustainability Indexissa (GDS). Yhteistyönä globaalien tapahtuma- ja kokousalan kaupunkien kesken tuotettu GDS-indeksi mittaa kansainvälisiä tapahtumia järjestävien kaupunkien kestävyyttä ja ympäristöystävällisyyttä.

Lue lisää


Kallio


IBTM messut Barcelonassa

18.11.2016

FCB ja partnerit mukana IBTM messuilla 29.11-1.12.2016

Lue lisää


423