Finland Convention Bureau – FCB

Meetings Industry (MI) -markkinointia ja tuotekehitystä hoitaa Finland Convention Bureau (FCB). FCB:n tehtävänä on markkinoida Suomea kongressi- ja yritystapahtumien kohteena. Tieteentekijöille, liitoille, järjestöille ja yrityksille tarjotaan maksutonta apua ja konsultaatiota kansainvälisten kongressien ja yritystapahtumien kutsumisessa, suunnittelussa ja markkinoinnissa.

FCB tarjoaa apua tapahtumien järjestäjille muun muassa sopivan kaupungin, kokouspaikan, majoituksen, juhlatilojen, oheisohjelman, kokousjärjestäjäorganisaation, kuljetuksien tai ravintolapalvelujen löytämisessä.

FCB järjestää alan elinkeinolle messu– ja myyntitilaisuuksia ulkomailla.

Kongressisuunnittelun opas ja ympäristövastuullisen kokousjärjestäjän käsikirja löytyvät täältä.

Meeting Industry -toimenpiteet löytyvät maakohtaisesti Markkinointitoimenpiteet-sivuilla ja tapahtumat myös Myyntitapahtumat-sivuilla.

Katso myös kongressitilastot ja -tutkimukset sekä MI materiaalipankki.

Lisätietoja: Ks. yhteystiedot sivun alaosassa.


FCB-uutisia

Kongressikävijöiden määrä Suomessa kasvoi ennätyksellisesti vuonna 2016

09.03.2017

Kansainvälisten kongressikävijöiden määrä Suomessa kasvoi huomattavasti vuonna 2016. Kasvua edellisvuoteen kertyi yli 33 prosenttia. Lisääntynyt kävijämäärä näkyi erityisesti Helsingissä, mutta myös muissa suomalaiskaupungeissa rekisteröitiin kasvulukuja….

Lue lisää


Clarion-Hotel-Helsinki-Jatkasaari-Nordic-Choice-Hotels-610x400


Visit Finland -uutiset helmikuu 2017

20.02.2017

Ready – Steady – Go! Visit Finland Akatemia on matkailualueille ja siellä toimiville yritysryhmille suunnattu matkailutuotteiden kehittämistä vauhdittava valmennuspolku. Aasialaisten matkailijoiden yöpymiset Suomessa ylittivät viime…

Lue lisää


Visit Finland_uutiset_helmi 2017


Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2017

19.12.2016

FCB haluaa toivottaa kaikille alan kollegoille ja yhteistyökumppaneille Hyvää Joulua ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2017

Lue lisää


A Tonttu