Jakelukanavia aktiviteettimatkailussa

Julkaistu 23.5.2017

Kartoituksen tehtävä on auttaa Suomen matkailualan toimijoita löytämään sopivia yhteistyökumppaneita, uusia jakelukanavia ja kasvua. Isossa-Britanniassa Suomi tunnetaan talvikohteena hyvin, mutta tuotteistettu kesäaktiviteettimatkailun tarjonta on vähäisempää ja sen tunnettavuus heikompi. Potentiaalia kasvuun on, sillä Outdoors Finland -tuotteet osuvat moneen kuluttajatrendiin, kuten luontoelämyksiin, hyvinvointimatkailuun ja “microadventure” – aktiviteettilomailuun, joita asiakkaat kaipaavat kiireisen arjen vastapainoksi.

Kartoitus kesäaktiviteettimatkailun eri teemoihin erikoistuneista jakelukanavista Isossa-Britanniassa on toteutettu tutkimalla laaja määrä erilaisia sähköisiä jakelukanavia, jotka asiantuntija on arvioinut teemojen näkökulmasta sekä oman matkailualan kokemuksensa että Ison-Britannian tuntemuksensa avulla. Outdoors Finland -katto-ohjelmalle selvityksen on tehnyt Sarikoski Inc. Oy, ja asiantuntijana toimi Jasmiina Sarikoski.

Jakelukanavia aktiviteettimatkailussa : Outdoors Finland päivitys- ja kartoitustyö : kesäaktiviteettimatkailun jakelukanavia Ison-Britannian markkinoilla
Author: Jasmina Saarikoski

Helsinki, Visit Finland, 2017

 

Ladattavat