Soila Palviainen

READY STEADY -TASOT

Kansainvälistymisvalmennus “Muille maille vierahille”, (Ready) 4 x 1/2 pv

Ready-tason matkailuyrityksen kansainvälistymisvalmennus koostuu neljästä ½ pv osiosta: tuote, hinnoittelu, jakelutiet ja markkinointiviestintä. Visit Finlandin matkailuyrittäjän Kansainvälistymisoppaan mukainen kokonaisuus.

 

Etsin kunnes löydän sun – valmennus kohderyhmistä, (Steady) 1 pv

Modernit humanistit ja muut Suomen tarjonnasta kiinnostuneet matkailijat – joille parhaimmillaan voidaan tarjota tunteisiin asti vieviä kokemuksia Suomesta. Perustuu Modernit humanistit -työkirjaan.

Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty – matkailutuotteen ABC, (Steady) 1 pv

Steadytason valmennuksessa tehdään päivän aikana tuote/verkostotuote valmiiksi. Tuotekortti on apu moneen tarpeeseen: sisäinen sujuvaan suunnitteluun ja laadun varmistamiseen.  Ulkoinen tuotekortti jälleenmyyjälle ja esite loppuasiakkaalle – sähköisenä tai printtinä!

Tää hyvältä nyt näyttää, hitto vie! -tuotekortti-työpaja, (Steady) 1 pv

Tuotekortti esittelyihin ja myyntitilaisuuksiin tai loppuasiakkaalle. Lyhyesti ja napakasti tai  laajemmin ja tarkemmin. Huomioidaan sekä printti että sähköinen versio!  Mahdollisuus ostaa myös muutamien (3-5) tuotekorttien graafinen teko simultaanisesti työpajapäivän aikana.

Fin Hits – Culture Finland -teema, (Steady) 1 pv

Parhaat palat kulttuurista maailmalle eli Culture Finland -teeman viimeisimmät vinkit VF:n toimenpiteistä. Työmuotona valmiiden tuotteiden tai hyvien tuoteideoiden viimeistely, hinnoittelu ja myyntikanavamahdollisuudet.

Rolling Stones  – Outdoors Finland -teema, (Steady) 1 pv

Vierivä kivi ei sammaloidu, joten viimeisimmät tiedot VF:n toimenpiteistä ja markkinoinnista Outdoors Finland -teemalla. Valmiiden tuotteiden viimeistely, hinnoittelu ja myyntikanavavalinta.

 

Lisätiedot:

Soila Palviainen: 35 vuotta matkailualalla töitä tehnyt innostunut innostaja – viimeisimmät 8 vuotta yrittäjänä ja sparraajana.

Soila Palviainen
Aurana Oy
soila.palviainen@aurana.fi
Puh. 045-1290199
www.aurana.fi

18.12.2018