Vuoden 2015 FinRelax-Tähtituotteet

27.01.2016

VUODEN 2015 FINRELAX-TÄHTITUOTTEET (yritykset aakkosjärjestyksessä)

 

ANTTOLANHOVI / Relaxing Days at Lake Saimaa

Anttolanhovi on ravistanut harteiltaan perinteisen kuntoutuskylpylän imagon ja investoinut hyvätasoiseen majoitukseen ja monipuoliseen, FinRelax-teeman arvoja hyvin heijastavaan hyvinvointitarjontaan. Erityistä huomiota on kiinnitetty myös ruokaan, jossa käytetään kiitettävästi lähituotteita. Vierailija voi myös ostaa mukaansa kokin valmistamia ruokatuotteita kotiin palatessaan.

ARCTIC AIHKI / Erämaan elämysretriitti

Markus Maulavirran savottakämppä Itä-Lapin pakahduttavan kauniissa maisemissa on kunnianhimoinen hanke, joka henkii pohjoisen koskemattoman luonnon sisintä olemusta. Vierailija pääsee kokemaan luonnon elvyttävän voiman liikkumalla tunturissa, saunomalla erämaajärven rannalla ja nauttimalla gourmet-tason villiruoasta.

CHALET RUKA PEAK / Natural Luxury

Chalet Ruka Peak tarjoaa korkeatasoista, hyvinvointimatkailijan vaatimuksia hyvin vastaavaa majoitusta Rukatunturin hulppeissa maisemissa. Hotellin luolaan rakennettu savusauna, puilla lämmitettävä kylpypalju ja tyrni-hilla- tai mustikkakasvohoito tarjoavat hyvinvointimatkailijalle ainutlaatuisia elämyksiä.

FEEL THE NATURE / Berry picking and mushroom hunting

Pääkaupunkiseudun hyvinvointituotetarjontaa erinomaisesti täydentävä luontotuote, joka hyödyntää alueen keuhkoja eli Nuuksion ainutlaatuista kansallispuistoaluetta. Takuulähdöt ja hyvä pakettikokonaisuus palvelevat hyvinvointiasiakasta esimerkillisesti.

HAIKON KARTANO / Relaxation and Anti-age break

Kartanokylpylän pitkälle ulottuva historia yhdistettynä laadukkaaseen majoitukseen ja monipuoliseen sekä innovatiiviseen tuotetarjontaan takaa kansainvälistä asiakasta puhuttelevan kylpyläohjelmakokonaisuuden.

HAPPY GUIDE HELSINKI / Sunset Sauna Cycle

Sunset Sauna Cycle on erinomainen esimerkki kaupunkilomaa rikastuttavasta hyvinvointitarjonnasta. Kevyt pyöräily yhdistettynä kaupungin nähtävyyksiin ja tarinoihin sekä suomalaisen saunan kaupunkiversion henkilökohtainen kokeminen takaavat vierailijalle perisuomalaisen hyvinvointikokemuksen.

HARRINIVA / Lapland Offline

Harriniva on usein toiminut uusien tuoteinnovaatioiden ”maahantuojana”. Torassiepin Lapland Offline-ohjelma ratsastaa hyvinvointimatkailun trendien aallonharjalla ja tarjoaa nykyajan kiireiselle ihmiselle mahdollisuuden nauttia Lapin kulttuurista, ulkona liikkumisesta ja luonnon rauhasta.

HAWKHILL NATURE / Lakeside forest Villas

Hawkhill Naturen vieraaksi Nuuksion metsiin suuntaava hyvinvointimatkailija kokee korkeatasoista mökkiyöpymistä, opastettua liikuntaa luonnossa, ja saunomista. Hawkhill Nature on yhdistänyt perinteistä rakennustapaa edustavat mökit, ympäröivän luonnon ja käden taidot mielekkääksi tuotekokonaisuudeksi.

HERRANKUKKARO / Old fisherman’s Village – Mama’s pocket

Oma kesämökki veden äärellä, saariston ikiaikaiset perinteet ja suomalainen ikoni – savusauna: kaikista näistä koostuu Herrankukkaron taika. Pitkä kokemus matkailualalta, innovatiivisuus ja herrankukkaromainen ”luova hulluus” näkyvät kohteen palveluissa ja palveluista nauttimaan päässeet vieraat ylistävät niitä ainutlaatuisena elämyksenä.

HIMOS HOLIDAY / Forest Bath

Metsäkylpy on hyvä esimerkki monipuolistuvasta matkailukeskuksen tuotetarjonnasta. Himosloma on ottanut luontopohjaisen hyvinvointiteeman omakseen. Asiakas kokee keskisuomalaisen luonnon kaikkia aisteja käyttäen.

JÄRVISYDÄN / Relaxing Saimaa Wellness Experiences

Järvikylpylä Saimaan rannalla, keskellä kauneinta Järvisuomea, on Järvisydämen uusin ja mittava panostus hyvinvointimatkailuun. Kallioon louhittu kylpylä antaa vierailijoille uudenlaisen hyvinvointikokemuksen perinteisempien luontoelämysten, -liikunnan ja savolaisen saunamualiman rinnalla. Kylpylä on tervetullut lisä Suomen hyvinvointitarjontaan.

ILORANTA / Experience clean nature with us

Ilorannan pitkät perinteet maatilamatkailuyrityksenä, henkilökohtainen palvelu ja erinomainen hämäläinen pitopöytä saavat asiakkaat palaamaan vuodesta toiseen Hauholle. Perinteikäs maatilaympäristö, lähellä oleva luonto ja puhtaat, kalaisat vedet tarjoavat erinomaiset puitteet hyvinvointimatkailutarjonnalle.

KALAJOEN KYLPYLÄHOTELLI / Snow & Sand Yoga

Joogaa ja suomalaista maisemaa – sekä talvella että kesällä – yhdistävä hyvinvointituote on virkistävä lisä FinRelax-tuotetarjontaan. Hiekkarantojen lumo eri vuodenaikoina ja talven ja kesän erityispiirteet on sisällytetty tuotteeseen mielenkiintoisella tavalla.

KUPPARI-HANNA / Natural Health Spa

Suomalaisen kansanparannuksen vetovoima kansainvälisillä markkinoilla on suuri. Ajattoman hirsirakennuksen suojissa tehtävät perinteiset hoidot ja Kuppari-Hannan kertomukset kuuluvat eittämättä FinRelax-tarjonnan ytimeen.

METSÄKARTANO / Finnisch Gut: Urlaub für Körper & Seele

Metsäkartanoa ympäröivä luonto tarjoaa upeat puitteet tuotteelle, joka yhdistää tasapainoisella tavalla hiljaisuuden, rentoutumisen ja aktiviteetit; yhdistelmän, joka on hyvin tyypillinen suomalaiselle hyvinvointituotteelle.

NAANTALI SPA / Spa Traditions

Naantali on ollut hyvinvointimatkailijoiden kohde jo 1700-luvulla ja Naantalin kylpylä jatkaa silloin aloitettua työtä. Pakettiin sisältyvä perinteinen savihoito juontaa juurensa 1800-luvulle ja on erinomainen esimerkki siitä, että Suomessakin hyvinvointimatkailulla on pitkät perinteet.

PRO SANTA / Metsäkyly

Metsäkylyn sauna on saanut ensimmäisten joukossa Authentic Finnish Sauna Experience-laatusertifikaatin. Nuoresta iästään huolimatta Metsäkyly on lunastanut paikkansa yhtenä mielenkiintoisimmista saunapalveluita tarjoavista kohteista, ei vähiten hyvien saunainnovaatioidensa, kuten Selkäsaunan ja Mökösaunan, ansiosta.

RUKAPALVELU OY / Kuusamon Kansanparannuspäivät 11.-17.7.2016

Rukapalvelu Oy:n ja Kansanparantajaseuran järjestämät Kuusamon vuosittaiset kansanparannuspäivät tekevät uraauurtavaa työtä suomalaisen kansanparannuksen tunnetuksi tekemisessä sekä kotimaassa että ulkomailla. Hyvä ohjelmakokonaisuus, ammattitaitoiset puhujat ja mielenkiintoiset keskustelut vievät kansanparannusviestiä eteenpäin.

SAUNATOUR / Authentic Finnish Sauna Experience

Usean kuusamolaisen yrittäjän kehittämä, ulkomaalaiselle matkailijalle suunnattu Saunatour on suunnannäyttäjä ja erinomainen esimerkki saunatuotteen kehittäjille. Toimiva yhteistyö, omaleimaiset saunat ja hyvä markkinointityö ovat tehneet Saunatourista kansainvälisen menestystarinan.

SAUNAYOGA / MindBath

Hyvinvointi-innovaatioiden taitaja! Saunajooga ja saunapilates ovat jo levinneet maailmalle ja seuraavana maailmaa lähtee valloittamaan ”Mielen sauna”. Konsepti, joka yhdistää hyvinvointipalvelut ja saunan ja tuo ne lähelle ihmistä, suoraan kotiin tai kylpyhuoneeseen.

SKAFUURI Oy / LAKOMÄEN METSÄKARTANO / Wild food Master class

Monipuolinen hyvinvointiohjelma, joka tarjoilee hiljentymistä ja akkujen lataamista talven valkoisessa luonnossa tai kesäisessä metsässä villiruokaa ”metsästäen”. Suomalaista hyvinvointilomaa parhaimmillaan.

VILLA MANDALA / Zensations

Mindfulnessin ja stressinpoiston tiennäyttäjä Suomessa. Loviisan maaseutuluonto tarjoaa lumoavat puitteet kiireisen nykyihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin vaalimiseen. Hyvä ammattitaito ja luovuus paistavat läpi tuotteesta.
WHITE ADVENTURE / Nature & Silence Tour

Rohkea lähestymistapa on muokannut mielenkiintoisen tuotteen, jossa liikutaan lihasvoimin Lapin tunturimaisemissa, tankataan hyvinvointia luonnosta; ei vaan pistäydytä vaan viivytään. Hiljaisuutta, puhdasta ilmaa, avaruutta.

WILD NORDIC NATURE / Wellbeing Magic

Ikiaikaiset myyttiset tarinat, luonto, luonnon antimet, liikkuminen luonnossa; tässä on oivallinen suomalaisen hyvinvointiloman resepti. Saunan leppeät, lihaksia rentouttavat löylyt päivän päätteeksi kruunaavat taianomaisen tuotteen.

ÄKSYT ÄMMÄT / Silent moments at Guesthouses

Hiljaisuus on katoava luonnonvara. Äksyjen Ämmien tuote tuo hiljaisuuden ja verkkaisuuden asiakkaan ulottuville inhimillisellä ja miellyttävällä tavalla. Tasapainoinen kokonaisuus, joka kannattaisi kirjoittaa reseptinä kaikille arjen kiireestä kärsiville.

WINRELAX 2015 KUNNIAMAININNAT

Arctic Power Berries / ARCTIC POWER BERRIES

100 % suomalaista, luonnossa kasvanutta marjaa, 100 % FinRelaxia – ilman lisäaineita. Tämä suomalainen superfood-tuote vastaa täydellisesti terveys- ja hyvinvointitietoisten ihmisten tarpeisiin.

Power from the Nature and Traditional Finnish Treatments / LAHTI REGION
Tuote huokuu voimaantumista. Metsä hyvinvoinnin keskuksena sekä luonto ja perinteiset suomalaiset hoidot mielen ja kehon rentouttajana ovat oivallinen vastapaino nykyajan kiireiselle arjelle. Ja voimavihta – mikä ihana sana!

Wellness from Lappish Nature / LAPLAND SAFARIS

Lappilainen ulkoilmaohjelma hyvinvoinnin maustein. Liikkuminen luonnossa villiyrttejä ja muita luonnonantimia keräten sekä kalastaen. Metsien hiljaisuus. Näistä aineksista keitetty ohjelma on erinomainen lisä Lapin matkailutarjontaan.

Weekend Urban Retreat – Mediation Monday – Brain Calm / LIFE LAB OY

Jokaisen meistä kannattaisi kokeilla Life Labin Meditation Mondayta työviikon alkajaisiksi. Uudet innovaatiot ja hyvinvointitekniikka auttavat hallitsemaan kiireistä arkea ja löytämään välineitä ja keinoja mielen ja kehon hyvinvointiin.

Splashes of Puujärvi – Ice Fishing and Sauna Experience / PALKES

Tuotteen pääosassa ovat Suomen kirkkaat ja puhtaat vedet. On korkea aika, että vesistömme saavat tähtiroolin matkailussa.

Genuine, Natural Experiences – Meet Finns and Enjoy Nature / PRO AGRIA POHJOIS-SAVO

Lähi- ja villiruoan ilotulitusta. Kuopio on ottanut ruoan – myös hyvinvointia edistävän ruoan – festivaaliensa keskiöön. Herkullista!

Tullin Sauna / TULLIN SAUNA

Oodi perinteiselle suomalaiselle korttelisaunalle. Kaupungin vilinä yhdistettynä saunan rentouttaviin löylyihin ja kuumavesipaljun lihaksia hemmottelevaan lämpöön täydentävät kaupunkilomaa ikimuistoisella tavalla.

Back to Nature – Far from Ordinary / WIMPA ISLANDS

Etelärannikon saariston henkeäsalpaava luonto ja kiireetön elämäntapa, hiljaisuuden retriitti 1700-luvun kivikaivoksessa, sauna ja itse kasvatettu ja pyydetty ruoka ovat ohjelman suola. Ei todellakaan jokapäiväinen hyvinvointituote!

SuomiSauna and Silence / WASA WELLNESS

Meditointia Maailmanperintökohteessa! Merenkurkun ainutlaatuinen saaristoluonto on mindfulness- ja meditaatioharjoitusten ympäristönä. Sokerina pohjalla on saunominen yhdessä Suomen vanhimmista yleisistä saunoista. Perinteitä ja sielun lepoa!

Elves Hideaway / HULLU PORO

Rauhaa ja elämäniloa huokuva kohde, jossa perinteiset lappilaiset rakennukset Ounasjoen rannalla ja elämyspuisto luovat erinomaiset puitteet rentoutumiseen ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen koko perheelle!

 

Lisätietoja:


Kiti Häkkinen, ohjelmapäällikkö, FinRelax-ohjelma, Visit Finland, 050 453 4720, kiti.hakkinen@visitfinland.com