Kansainvälisten mediavierailujen ABC – nyt myös videona!

26.10.2017

Media trips abc - kansiVisit Finland kutsuu yhdessä matkailuelinkeinon kanssa vuosittain satoja toimittajia ja digitaalisia vaikuttajia Suomeen tutustumaa upeisiin matkakohteisiimme. Jotta vierailut tuottaisivat haluamamme lopputuloksen eli julkaistuja positiivisia artikkeleita vierailukohteista ja Suomesta, tapahtuman tulisi olla onnistunut alusta loppuun.

Avuksi olemme luoneet oppaan, jonka ohjeilla vierailuohjelmaan osallistuvat yritykset, alueorganisaatiot tai muut tahot voivat valmistautua vierailuun ja toteuttaa sen onnistuneesti. Kansainvälisten mediavierailujen ABC käsittelee vierailussa huomioitavat seikat sen valmistelusta aina palautteeseen saakka.

Opas on suunnattu kansainvälisiä mediamatkoja vastaanottaville matkailuyrityksille ja –organisaatioille ja se löytyy alla myös englanniksi ja ruotsiksi.

Opas nyt myös videona!

Kansainvälisten mediavierailujen ABC -oppaan rinnalle on nyt ilmestynyt valmennusvideo. Video havainnollistaa mediavierailujen isännöinnissä huomioitavia seikkoja ja antaa tiiviin yhteenvedon median toiveista vierailun suhteen. Yrittäjäpuheenvuorot avaavat yrityksen kannalta tärkeitä asioita vieraiden vastaanottamisessa.

Ladattavat