Uusi haku Visit Finland Akatemian partnerivalmentajaverkostoon

27.11.2017

Visit Finland haluaa laajentaa Visit Finland Akatemian partnerivalmentajaverkostoa uusilla koulutusteemoilla ja valmentajilla. Uusien valmentajien haku on auki 18.12.2017 saakka.

Visit Finland Akatemia on matkailuyrityksille suunnattu valmennuskokonaisuus, jota toteuttaa valittu partnerivalmentajien verkosto. Matkailuyrityksen tuotekehityksen ja kansainvälistymisen valmennusta antavista valmentajista ja konsulteista on koottu partnerivalmentajaverkosto, joka tuottaa erilaisia Visit Finland Akatemia-konseptin alaisia koulutuksia. Valmennusten tilaajana toimivat Visit Finlandin yhteistyökumppanit kuten alueorganisaatiot, alueelliset hankkeet tai muut alueelliset kehittäjätahot.

Akatemian tavoitteena on tarjota jo kansainvälisille markkinoille valmiille tai niistä kiinnostuneille matkailuyrityksille kansainvälistymisen, tuotekehityksen, myynnin sekä markkinoinnin valmennusta kehittämispolkuna, jaoteltuna kolmeen tasoon; ready, steady ja go. Valmennukset sisältävät kunkin valmentajan tarjoaman aihealueen lisäksi tietoa Visit Finlandin toimenpiteistä ja teemoista. Valmentajat perehdytetään Visit Finlandin toimintoihin ja sisältöihin.

Jos olet kiinnostunut tuottamaan ja toteuttamaan haussa kuvattuja valmennuksia Visit Finland Akatemia-konseptin alla, tutustu nykyisiin jo verkostossa mukana oleviin valmentajiin ja valmennusaiheisiin tästä ja lähetä lyhyt, vapaamuotoinen 1 A4 hakulomakkeesi yhteystiedoillasi sekä alla oleva Excel-liite 18.12.2017 mennessä.

Alla ladattavana tiedostona hakuilmoitus ja vaadittava liite sekä konseptin kuvaus.

Ladattavat