Tutustu uusiin vastuullisen matkailun oppaisiin!

12.07.2018

Matkailijat ja yhteistyökumppanit tekevät valintoja arvopohjaisesti ja haastavat matkailualan yrittäjät tulevaisuudessa vielä näkyvämmin kertomaan yrityksen taustalla vaikuttavista arvoista. Vastuullisesti toimiva yritys, joka osaa kertoa toiminnastaan ja arvoistaan asiakkailleen, on tulevaisuuden menestyjä.

Näitä asioita silmällä pitäen olemme tuottaneet kaksi uutta opasta yritysten ja alueiden vastuullisuuden ja siitä viestimisen kehittämiseen.

Vinkkejä vastuullisuusviestintään

Vinkkejä vastuullisuusviestintään on käsikirja matkailuyrittäjille markkinoinnin ja viestinnän tueksi. Olemme koonneet Suomesta lukuisan joukon tutkimuksiin perustuvia, kestävän kehityksen argumentteja, joista voimme olla todella ylpeitä. Käsikirjasta voit valita tuotteisiisi liittyviä argumentteja, joita voit hyödyntää omassa markkinoinnissa ja viestinnässäsi. Opas on suomeksi ja  englanniksi ja niitä voi tilata myös painettuna.

Työkaluja vastuullisuuteen ja viestintään

Vastuullisen matkailuyrityksen käsikirja on työkalupakki, josta löytyy käytännön työkaluja vastuulliseen yritystoimintaan kuten vastuullisen yrityksen suunnitelma, vastuullisen yrityksen sitoumus ja markkinointiviestinnän suunnitelma. Opas toimii täydennettävänä työkirjana, jonne yritys voi dokumentoida oman vastuullisuussuunnitelmansa. Opas on suomeksi ja englanniksi ja niitä voi tilata myös painettuna versiona.

Ladattavat