Suomi voittajaksi Most Trending Destination -kategoriassa India Travel Awardseissa

14.01.2019

Vuosittain järjestettävä India Travel Awards järjestettiin nyt viidettä kertaa. Tapahtumassa palkitaan matkailualan toimijoita niin Intiasta kuin kansainvälisiltäkin markkinoilta.

Osallistujat, voittajat ja mediapartnerit näkevät India Travel Awardsien toimivan alan benchmarkina Intiassa, kertoo Visit Finlandin Intian edustaja Sara Sohdi. Tapahtumaa tukee Intian hallitus yhdessä alan tunnettujen toimijoiden, kuten PATA, OTOAI, TAFI, ADTOI, IAAI ja FHRAI, kanssa.

Intian matkailumarkkinat ovat ottaneet Visit Finlandin hyvin vastaan ja Suomi on saanut kiinnostuneen vastaanoton markkinoilla. Visit Finland aloitti toimenpiteet Intian markkinoilla uudestaan vuonna 2018, kun maa valittiin yhdeksi VF:n uusista markkina-alueista.

”Suomi tarjoaa hienoja kokemuksia intialaisille matkailijoille ja luvut ovat kasvusuunnassa. Uniikit kokemukset, kuten joulupukki, revontulet ja erikoismajoitus, kuten lasi-iglut, kiinnostavat ja tekevät Suomesta bucket list -kohteen. Odotamme Suomen markkinaosuuden edelleen kasvavan Intian markkinoilla.” jatkaa Sara Sodhi.

India Travel Awards 2018 -voittajat


Intia on nopeasti kasvava markkina

Intia on yksi nopeimmin kasvavista matkailumarkkinoista, joten Suomella on merkittävä mahdollisuus matkailun kasvattamiseen. Ulkomaille matkailevia intialaisia on määrällisesti eniten Länsi- ja Pohjois-Intiassa. Suurin osa paljon matkustavista intialaisista tulee suurimmista kaupungeista: New Delhistä, Mumbaista, Chennaista ja Bangaloresta. Kuitenkin myös pienemmät, nousevat kaupungit kasvattavat merkitystään lähtöalueina. Eurooppaan suuntaa noin 20 % kaikista intialaisista turisteista.

Lähellä Intiaa sijaitsevat edulliset Aasian maat nappaavat osan nopeasti kasvavasta intialaisten matkailusta. Kuitenkin osansa kasvusta saavat myös kaukokohteet Euroopassa, Yhdysvalloissa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Intiassa on havaittavissa kasvavaa kiinnostusta Etelä-Amerikkaa, Itä-Eurooppaa, johon Suomi mielletään, Balkanin maita sekä Pohjois-Euroopan maita, kuten Norjaa ja Islantia, kohtaan. Intialaisille, jotka eivät ole ikinä matkustaneet, mielenkiintoisimpia kohteita ovat Yhdysvallat, Australia, Uusi-Seelanti ja Sveitsi.

Lue lisää Intian markkinoista.

 

Yhteystiedot:
Teemu Ahola
Account Manager – Kiina, Japani, Etelä-Korea, Intia, UAE
teemu.ahola(at)businessfinland.fi