My Stayn tuotelinkki on auki 10.–30.4.2019

10.04.2018

Hyödynnä mahdollisuus hankkia tuotteellesi laajaa näkyvyyttä! Visitfinland.comin My Stay -tietokannan linkki on auki 10.–30.4.2019 vetovoimaisten ja kansainväliseen markkinointiin soveltuvien matkailutuotteiden syöttämistä varten.

My Stay ABC-oppaasta löytyvät kaikki oleelliset tiedot tuotteiden syöttämisestä tietokantaan. Lisäksi sieltä löytyvät vaadittavat kriteerit, joiden joukossa tänä vuonna on myös digitaalinen varauskanava. Kaikkien My Stayhin syötettävien tuotteiden tulee olla varattavissa sähköisesti joko yrityksen oman tai muun varausjärjestelmän kautta. Varauskanavan tulee olla jo valmiina ja käytössä ennen tuotteiden syöttämistä My Stayhin.

Olemme edelleen kiinnostuneita myös palveluista, jota ovat esteettömiä ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia. HUOM! Klikkaa linkkiä nähdäksesi teemojen kriteerit.

Täältä pääset syöttämään tuotteesi My Stayhyn >

Miksi My Stayssa kannattaa olla mukana?

  • Tuoteosio on suomalaisten matkailutuotteiden näyteikkuna maailmalle
  • My Stayssa tuotteiden näkyvyys on laaja: Visitfinland.com-sivustolla on vuosittain yli 8 miljoonaa vierailua ja My Stay -sivulla kuukaudessa jopa 50 000–100 000 käyntiä
  • Näkyvyys laajenee entisestään rajapinnan avulla
  • Palvelu on yrityksille maksuton

My Stay on mukana kaikissa Visit Finlandin myynti- ja markkinointitoimenpiteissä:

  • Ohjelmat käyttävät My Stay -alustaa tuoteperheittensä kokoamiseen ja hyödyntävät tuoteosiota omissa markkinointi- ja myyntitoimenpiteissään
  • Visit Finlandin kampanjoissa liikenne ohjataan visitfinland.com- ja My Stay -sivulle
  • My Stay antaa tärkeää sisältöä messuille, PR- ja tutustumismatkoille, lehdistötiedotteisiin, uutiskirjeisiin jne.
  • My Stay-tuotteet linkittyvät visitfinland.com-sivulla artikkeleiden yhteyteen, ohjelmasivuille, Travel Trade -sivustolle jne.

Pääset tutustumaan My Stayhin täällä: www.visitfinland.com/mystay

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteys Liisa Renforsiin liisa.renfors@businessfinland.fi