My Stayn linkki auki 10.-30.04.2019

09.01.2019

Hyödynnä mahdollisuus hankkia tuotteellesi laajaa näkyvyyttä! Visitfinland.comin My Stay -tietokannan linkki on auki 10.–30.04.2019 vetovoimaisten ja kansainväliseen markkinointiin soveltuvien matkailutuotteiden syöttämistä varten.

My Stay ABC-oppaasta löytyvät kaikki oleelliset tiedot tuotteiden syöttämisestä tietokantaan. Lisäksi sieltä löytyvät tuotteilta vaadittavat kriteerit: Erityistä huomiota kiinnitetään tuotteiden online-varattavuuteen eli kaikilla My Stayhin syötettävillä tuotteilla tulee olla digitaalinen varauskanava, joko yrityksen oma tai muu varausjärjestelmä. HUOM! Varausjärjestelmän täytyy olla toiminnassa ennen tuotteen syöttämistä tietokantaan.

Olemme kiinnostuneita myös palveluista, jota ovat esteettömiä ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia. HUOM! Klikkaa linkkiä nähdäksesi teemojen kriteerit.

Syötä tuotteesi My Stayhyn >

Miksi My Stayssa kannattaa olla mukana?

  • Tuoteosio on suomalaisten matkailutuotteiden näyteikkuna maailmalle
  • My Stayssa tuotteiden näkyvyys on laaja: Visitfinland.com-sivustolla on vuosittain yli 8 miljoonaa vierailua ja My Stay -sivulla kuukaudessa jopa 50 000-100 000 käyntiä
  • Näkyvyys laajenee entisestään rajapinnan avulla
  • Palvelu on yrityksille maksuton

My Stay on mukana kaikissa Visit Finlandin myynti- ja markkinointitoimenpiteissä:

Ohjelmat käyttävät My Stay -alustaa tuoteperheittensä kokoamiseen ja hyödyntävät tuoteosiota omissa markkinointi- ja myyntitoimenpiteissään

  • Visit Finlandin kampanjoissa liikenne ohjataan visitfinland.com- ja My Stay -sivulle
  • My Stay antaa tärkeää sisältöä messuille, PR- ja tutustumismatkoille, lehdistötiedotteisiin, uutiskirjeisiin jne.
  • My Stay-tuotteet linkittyvät visitfinland.com-sivulla artikkeleiden yhteyteen, ohjelmasivuille, Travel Trade -sivustolle jne.

Tutustu My Stayhin

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteys Liisa Renforsiin liisa.renfors@businessfinland.fi