Monipuolinen ohjelmapalvelutuottajan koulutus

19.09.2016

Salpauksen matkailuala ja Visit Finland toteuttavat monipuolisen ohjelmapalvelutuottajan koulutuksen

Koulutuskeskus Salpaus suunnittelee ja toteuttaa tiiviissä yhteistyössä Visit Finland FinRelax-ohjelman kanssa uuden ohjelmapalvelutuottajan koulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on keskittyä hyvinvointimatkailun ohjelmapalvelujen elämykselliseen ja vastuulliseen tuottamiseen sekä toteuttamiseen.

Matkailun ohjelmapalveluiden parissa työskenteleville ja niistä kiinnostuneille henkilöille suunnattu koulutus on monimuotoista ja siihen sisältyy lähiopiskelun lisäksi verkko-opintoja ja tuotetestauksia. Lisäksi koulutus mahdollistaa matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinnon tai sen osien suorittamisen. Koulutus soveltuu myös esimerkiksi kulttuuri- ja hyvinvointialan osaajille.

Vastaava kouluttaja Maaria Alén kertoo koulutuksen olevan ensimmäinen hyvinvointimatkailun kehittämiseen tähtäävä ammatillinen aikuiskoulutus Suomessa. Vaikka koulutusta järjestetään pääsääntöisesti Lahdessa, se on kuitenkin mahdollista toteuttaa räätälöidysti missä tahansa.

-Yksi kantava ajatus koulutuksen kehityksessä on ollut valtakunnallisuus, sillä Visit Finlandin mukaan kansainväliseen hyvinvointimatkailuun soveltuvien laadukkaiden tuotteiden kehittämiseen löytyy tarvetta ympäri Suomen, Alén jatkaa.

Myös itse hyvinvointipalvelujen tuottajana toimiva Alén kertoo koko osaamisensa yhdistyvän palvelutuotteiden suunnittelussa.

-Yhdistän omissa palvelutuotteissani koko osaamistani. Hyvinvointimatkailutuotteiden kehittämisessä ja toteuttamisessa moninaiset kiinnostuksen kohteeni kohtaavat toisensa luontevalla tavalla. Myös opiskelijoilla voi olla vaikka minkälaista osaamista, jota voi hyödyntää.

Hinnat ja muuta tarkempaa tietoa löydät Salpauksen nettisivuilta

Hyvinvointimatkailu – FinRelax

 

YHTEYSHENKILÖT

Maaria Alén
p. 044 708 0662
maaria.alen[@]salpaus.fi

Kiti Häkkinen
ohjelmapäällikkö, Visit Finland FinRelax
p. 029 469 5720
kiti.hakkinen[@]visitfinland.com