Matkailuhanke – Ideasta investointikohteeksi

11.06.2018

Matkailuhanke – Ideasta investointikohteeksi on opas yrityksille ja matkailuhankkeiden kehittäjille, jotka aikovat hakea mukaan hankkeeseen ulkomaisia toimijoita.

Ennen kuin ulkomaista sijoittajaa tai operaattoria voidaan lähteä etsimään, on otettava monta asiaa huomioon. Onko liikeidea toimiva, sijaitseeko kohde asiakasvirtojen lähellä, kantaako brändi, riittääkö vetovoima pääomien saamiseksi? Matkailuhanke on syytä valmistella huolella, jotta ulkomaisen toimijan mielenkiinto saadaan heräämään ja voidaan osoittaa hankkeen liiketoiminnallinen kannattavuus.

Tämän oppaan tarkoituksena on antaa valmiuksia, vinkkejä ja käytännön ohjeita siihen, kuinka matkailukohdetta tulee valmistella ulkomaisten sijoittajien kiinnostuksen herättämiseksi.

Oppaan avulla alueelliset kehitysyhtiöt sekä hankkeiden kehittäjät itse voivat arvioida hankkeen valmiusastetta kansainväliseen markkinointiin: onko hanketta varten tehty tarvittavat selvitykset, luvat ja laskelmat, joita sijoittaja päätöksentekoon tarvitsee

 

Ladattavat