Kansallinen kulttuurimatkailuseminaari Matkailu ja kulttuurin syke 9.4.2013

11.06.2013

Mitä kulttuuri merkitsee matkailussa? Millaisia mahdollisuuksia matkailu tarjoaa kulttuurin toimijoille? Seminaarissa esiteltiin kansallista kulttuurimatkailun edistämistyötä ja keskusteltiin tulevaisuuden näkymistä. Musiikkitalossa Helsingissä 9.4.2013 pidetyn seminaarin ohjelma ja esitykset ovat ladattavissa alla. Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäen puhe löytyy tästä linkistä.

Ladattavat

 • CF Kulttuurimatkailuseminaari 9.4.2013 – ohjelma

  pdf

  Koe, kuuntele, keskustele, verkostoidu -tilaisuuden juontajana toimi Madventures-tähti Riku Rantala.

  Lataa (691 KB)
 • CF Kulttuurimatkailuseminaari 9.4.2013 Madventures

  pdf

  Madventures: Maassa maan tavalla Madventures-kaksikon, TV-ohjelmista ja useista matkailualan teoksista tuttujen maailmanmatkaajien elämyksellinen ja ajatuksia herättävä esitys, jossa paneudutaan eri maiden kulttuurisiin ulottuvuuksiin ja tapoihin. Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff

  Lataa (920 KB)
 • CF Kulttuurimatkailuseminaari 9.4.2013 Palviainen

  pdf

  Tilaisuuden avaus: Kulttuuri ja matkailu – hyvinvointia ja talouskasvua. Culture Finland projektipäällikkö Soila Palviaisen esitys.

  Lataa (68 KB)
 • CF Kulttuurimatkailuseminaari 9.4.2013 Lehtonen

  pdf

  Onko Suomi kiinnostava kulttuurimatkakohteena? Ylijohtaja Jaakko Lehtonen, Matkailun edistämiskeskus

  Lataa (652 KB)
 • CF Kulttuurimatkailuseminaari 9.4.2013 paneeli

  pdf

  Paneelikeskustelu: Syke nousee – kulttuuri, Suomen matkailun voimistuva virta? Paneelin puheenjohtajana toimi DI Asta Wallenius ja osallistujina ylitarkastaja Petra Tarjanne Työ- ja elinkeinomisteriöstä, yksikön päällikkö Timo Heino, Ulkoasianministeriöstä, yrittäjä Birgitta Palmqvist Birgitta Palmqvist Productions, yrittäjä Erkki Kauppinen Laukaan Tupaswillasta, toimitusjohtaja Anna Sidorova, Adelfa Agency Oy:stä ja johtaja Minna Sirnö, Taiteen edistämiskeskuksesta.

  Lataa (2 MB)
 • CF Kulttuurimatkailuseminaari 9.4.2013 Tuulenmäki

  pdf

  ”Toisin ajattelemisen taito ja kulttuurimatkailu” kokeilua ei suunnittelua. Tutkimuspäällikkö / yli-innovaatioaktivisti Anssi Tuulenmäki, Aalto-yliopisto

  Lataa (2 MB)