Invest in Finland järjestää coaching-tilaisuuden suomalaisille matkailuhankkeille

26.10.2017

Tervetuloa Invest in Finlandin järjestämään matkailuinvestointikohteiden kaksipäiväiseen koulutus- ja sparraustilaisuuteen 22.-23.11. Helsingissä!

Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti konkreettisten matkailuinvestointikohteiden kehittäjille, joilla on toive saada hankkeeseen mukaan ulkomainen operaattori tai sijoittaja. Myös alueellisten elinkeinoyhtiöiden edustajat, jotka tekevät töitä matkailuinvestointien parissa, ovat lämpimästi tervetulleita.

Koulutuksen ensimmäisenä päivänä brittiläinen matkailukiinteistötransaktioihin erikoistunut konsultti Graham Evans luennoi yleisesti matkailuinvestointikohteiden valmistelusta. Koulutuksen toisena päivänä teillä on mahdollisuus konkreettisten hankkeidenne sijoittajaesityksien sparraamiseen yhdessä Grahamin kanssa.

– Tämä on upea tilaisuus hioa oma myyntipuhe ja -esitys kuntoon! Hyvin valmisteltu esitys investointimahdollisuudesta on perusedellytys investointien saamiseksi, sanoo tilaisuuden järjestäjä, Invest in Finlandin liiketoimintajohtaja Hanna Lankinen Finprolta.

Day 1 – 22nd November
Finland – a Competition Analysis
The Eyes of the Investor
Evaluating Your Project
Who, What, Where, When, How and Why?

Day 2 – 23rd November
The Presentation – How to Persuade and Influence
The End Game

Tilaisuus pidetään englanniksi. Koska pyrimme aktiiviseen vuoropuheluun, englannin kielen perustaito on edellytys osallistumiselle. Paikkoja on rajoitetusti. Tilaisuus on maksuton, mutta pidätämme oikeuden veloittaa 150 €, mikäli osallistuminen peruuntuu alle viikkoa ennen tapahtumaa.

Ilmoittautumiset 8.11.mennessä hanna.lankinen@finpro.fi