Hyödynnä My Stayn dataa

25.04.2018

Tiesitkö, että Visit Finlandin My Stay -palvelun kattava tuotevalikoima on saatavilla avoimen rajapinnan kautta?

My Stay esittelee Suomen matkailualueiden kansanvälisille yksittäismatkailijoille suunnattuja palveluja ja tuotteita. Palvelu tarjoaa näin matkailualan yrityksille maksuttoman mahdollisuuden laajentaa tuotteidensa kansainvälistä näkyvyyttä.

Valmiita tuotekortteja on palvelussa tällä hetkellä noin 3000. Jokainen tuotekortti sisältää tuotteen sijainnin lisäksi tuotekuvauksen, kuvia ja yrityksen yhteystiedot.

My Stayn tuotteet käytettävissä API-rajapinnan kautta

My Stayn tuotteet ovat My Stay API (Application Programming Interface) rajapinnan kautta käytettävissä kotimaan matkailun edistämiseen.

Palvelussa olevia tuotekortteja on mahdollista hyödyntää My Stayn ulkopuolisilla, kotimaan matkailua edistävillä alustoilla avoimen ja ilmaisen rajapinnan kautta. Avointa rajapintaa hyödyntämällä voi tuoda esille tietyn alueen erilaisia matkailupalveluja tai koota yhteen paikkaan kaikki tietyn teeman palvelut vaikkapa ruoan tai kulttuurin saralla. Vain mielikuvitus on rajana!

Tarkemmat tiedot ja hakemus rajapinnan avaamiseen löytyvät englanniksi osoitteesta http://www.visitfinland.com/travel-trade/my-stay-api/