Germania avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia Lapin matkailuyrityksille

26.02.2016

Lapin matkailukohteiden saavutettavuus paremmaksi kuin koskaan

Suorat reittiliikenteen lentoyhteydet Lappiin nousevat talvella 2017 ennen näkemättömälle tasolle. Lentoyhtiö Germania aloittaa ensi talvena reittilennot Berliinistä Rovaniemelle ja Düsseldorfista Kittilään. Germania operoi Kittilään ja Rovaniemelle kahdesti viikossa tammi-maaliskuussa 2017. Uusien reittiyhteyksien saaminen Lappiin on ollut Finavian, Visit Finlandin sekä Kittilän ja Rovaniemen alueen matkailutoimijoiden tuloksellisen yhteistyön ansiota.

Germania– Lentoyhtiö Germanian tulo Lappiin nostaa alueen matkailukohteiden saavutettavuuden paremmaksi kuin koskaan. Ilman eri toimijoiden tiivistä yhteistyötä tämä ei olisi mahdollista, toteaa johtaja Joni Sundelin Finaviasta.

– Lappi on aitoa talvilomatunnelmaa hakeville matkailijoille täydellinen kohde. Olemme erittäin iloisia, että voimme tarjota matkustajillemme suoria lentoja aidosti lumisiin kohteisiin perinteisten aurinkokohteidemme rinnalla, sanoo toimitusjohtaja Karsten Balke lentoyhtiö Germaniasta.

Germania neuvottelee parhaillaan Finavian, Visit Finlandin sekä Kittilän ja Rovaniemen alueen matkailuorganisaatioden kanssa yhteisistä markkinointitoimenpiteistä Saksassa. Oletko kiinnotunut osallistumaan kampanjaan tai haetko jakelukanavaa Saksasta? Nopea, mutkaton ja maksuton apu löytyy Berliinin Visit Finlandin edustuksesta. (JO 11.2.2016)