Finland Convention Bureau toivottaa Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2018!

20.12.2017

Vilkas tapahtumavuosi 2017 lähenee loppuaan. Olemme tänäkin vuonna päässeet yhteisissä tapahtumissamme kanssanne edistämään Suomen Meetings Industrya monin tavoin. Tämä vuosi on ollut Finprossa myös valmistautumista muutokseen.

 

Tammikuun alussa 2018 kansainvälistymis-, investointi- ja matkailunedistämispalveluita tarjoava Finpro ja innovaatiorahoitusta tarjoava Tekes yhdistyvät uudeksi toimijaksi Business Finlandiksi. Business Finlandin tehtävä on toimia uuden kasvun katalysaattorina ja luoda mahdollisuuksia Suomelle innovaatioiden ja kansainvälisen kasvun kautta. Vuoden alusta työmme FCB:ssä jatkuu normaaliin tapaan ja toivomme, että voimme jatkaa kanssanne hyvää yhteistyötä.

 

Osaan ensi vuoden tapahtumistamme voi jo ilmoittautua mukaan. Ensi kevään IMEX-messujen ilmoittautumislomake löytyy täältä: https://www.lyyti.in/IMEX_2018

IMEX-messut on kansainvälinen Meetings Industry -ammattilaistapahtuma The worldwide exhibition for incentive travel, meetings and events. Vuonna 2017 kävijöitä oli 8885, joista hosted buyereita oli 3942 saapuen 86 maasta.  Näytteilleasettajat edustivat yli 150 eri maata esittäytyen kannustematkojen, yritystapahtumien ja kongressien järjestäjille. IMEX tarjoaa osallistujille myös hyviä verkostoitumismahdollisuuksia ja koulutusta tapahtuman aikana yli sadalla erilaisella seminaarilla ja tapahtumalla. Suomi esittäytyy messuilla omalla osastolla, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Skandinavia-korttelissa. Tervetuloa osallistumaan IMEX-messuille Suomen osastolla!

Voitte tutustua laajemmin vuoden 2017 tapahtumiin täältä: http://www.visitfinland.com/fcb/contact/

 

Lämpimästi kiittäen vuoden 2017 yhteistyöstä toivotamme teille rauhallista joulunaikaa ja menestystä vuodelle 2018.

FCB-tiimi Mervi, Leena, Nina ja Jaana

 

Jo päättyvät vuoden askareet ja aherrus syksyn työn.

Ota sydämeesi hetket talviset ja rauha jouluyön