Etsimme suomalaisen matkailun helmiä – osallistu kärkituotekilpailuun!

30.10.2017

Suomen kiinnostavuus markkinoilla on nyt ennen näkemättömän suuri ja uusille tuotteille on kova kysyntä. Vastataksemme markkinoiden huutoon etsimme nyt suomalaisen matkailun huippuja mukaan ensi vuoden myynti- ja markkinointitoimenpiteisiin. 

Onko tuotteesi valmis kansainvälisille markkinoille? Sisältääkö se elementtejä kesäaktiviteettien, kulttuurimatkailun tai hyvinvointimatkailun teemoista? Tulisiko huipputuotteesi paljastaa koko maailmalle? Jos vastasit myönteisesti edeltäviin kysymyksiin, tuotteesi voi olla seuraava Visit Finland -kärkituote.

Kärkituotekilpailun ilmoittautumista jatkettu 12.11. saakka

Kilpailuun voi osallistua Suomessa toimiva, hyvät liiketoiminnan periaatteet täyttävä taho. Tuotteet voivat olla suunnattuja yksittäisille matkailijoille tai ryhmille. Tavoitteena on löytää tuotteita, jotka ovat kansainvälisesti vetovoimaisia ja houkuttelevat matkustamaan Suomeen. Tällöin tuotteilta edellytetään entistä enemmän kokonaisvaltaista paketointia yksittäisten retkien tai palvelujen sijaan.

Kilpailussa valitaan 15 Visit Finland -kärkituotetta, jotka ovat näkyvästi mukana Visit Finlandin toimenpiteissä vuonna 2018. Tuotteet palkitaan Matkamessuilla 2018.

Katso kilpailukriteerit ja ilmoittaudu mukaan!