VisitFinland.com

VisitFinland.com on kansainvälisille matkailijoille suunnattu verkkolehtimäinen sivusto, joka on elämyksellinen ja vahvasti visuaalinen. Se koostuu Suomen matkailullisia helmiä esittelevistä sisällöistä kuten artikkeleista, henkilökuvista, erilaisista, listoista, kuvista ja videoista. Sivusto julkaistaan kymmenellä kielellä englanniksi, espanjaksi, italiaksi, japaniksi, kiinaksi, ranskaksi, ruotsiksi, saksaksi, venäjäksi ja koreaksi.

VisitFinland.comin tavoitteena on olla inspiraation lähteenä uusia kohteita hakeville matkailijoille niin, että se:

  • vahvistaa päätöstä matkustaa Suomeen
  • inspiroi matkailun haaveiluvaiheessa
  • toimii linkkinä Visit Finland -bränditason ja varsinaisten matkailutuotteiden välillä
  • tuo kaupallisen ulottuvuuden sisältöjen yhteyteen: linkkien kautta käyttäjä pääsee suoraan
  • haaveiluvaiheesta yhteistyökumppaneiden sivuille tai My Stay -palveluun

VisitFinland.com-sivustosta vastaa toimitustiimi, jolle voi ehdottaa erilaisia juttuaiheita. Ota yhteyttä: anna.stenius@businessfinland.fi

My Stayn linkki auki 10.-30.04.2019

09.01.2019

Hyödynnä mahdollisuus hankkia tuotteellesi laajaa näkyvyyttä! Visitfinland.comin My Stay -tietokannan linkki on auki 10.–30.04.2019 vetovoimaisten ja kansainväliseen markkinointiin soveltuvien matkailutuotteiden syöttämistä varten.

Lue lisää
Visit Finlandin nettisivu valittiin Suomen parhaaksi

13.12.2018

Visit Finlandin kansainväliselle yleisölle suunnattu nettisivu Visitfinland.com voitti Grand Prix 2018 -pääpalkinnon Finnish Web Awardseissa, joissa valittiin Suomen parhaat nettisivut ja niiden suunnittelijat ja tekijät….

Lue lisää


Visitfinland.com


VisitFinland.com – satoja tuhansia silmäpareja kuukausittain

30.10.2017

Näyteikkunaamme maailmalle, VisitFinland.com-sivustoa, käy vuosittain katsomassa useita miljoonia ihmisiä eri puolilta maailmaa. Pidettyjä sisältöjä ja upeita kuvia Suomesta kannattaa jakaa ahkerasti myös itse.

Lue lisää


Ice blue eyes of husky dog in Lapland, Finland