My Stay

My Stay -palvelu esittelee Suomen matkailualueiden kansainvälisille yksittäismatkailijoille suunnattuja tuotteita. Palvelu on osa VisitFinland.comia ja se tarjoaa matkailuyrityksille maksuttoman mahdollisuuden laajentaa tuotteidensa kansainvälistä näkyvyyttä.

My Stay -palveluun päästäkseen yrityksen palveluiden tulee täyttää mm. Visit Finlandin kansainvälistymiskriteerit ja My Stayn tuote-edellytykset (ks. My Stay ABC alla). Perusedellytyksenä on, että tuote on omatoimimatkailijan varattavissa online-varauskanavan kautta.

Uusia My Stay-tuotteita kerätään kaksi kertaa vuodessa, huhtikuussa ja lokakuussa. Tuotteet julkaistaan tarkistus- ja käännöskierroksen jälkeen noin 2 kk syöttölinkin sulkemisesta.

My Stayn tuotteet käytettävissä API-rajapinnan kautta

My Stayn tuotteet ovat My Stay API (Application Programming Interface) rajapinnan kautta käytettävissä kotimaan matkailun edistämiseen.

Palvelussa olevia tuotekortteja on mahdollista hyödyntää My Stayn ulkopuolisilla, kotimaan matkailua edistävillä alustoilla avoimen ja ilmaisen rajapinnan kautta. Avointa rajapintaa hyödyntämällä voi tuoda esille tietyn alueen erilaisia matkailupalveluja tai koota yhteen paikkaan kaikki tietyn teeman palvelut vaikkapa ruoan tai kulttuurin saralla.

Tarkemmat tiedot ja hakemus rajapinnan avaamiseen löytyvät englanniksi osoitteesta http://www.visitfinland.com/travel-trade/my-stay-api/

My Stay -tietokannan ja My Stay -rajapinnan käyttöehdot löytyvät englanniksi alla olevista linkeistä.

Ladattavat

My Stayn linkki auki 10.-30.04.2019

09.01.2019

Hyödynnä mahdollisuus hankkia tuotteellesi laajaa näkyvyyttä! Visitfinland.comin My Stay -tietokannan linkki on auki 10.–30.04.2019 vetovoimaisten ja kansainväliseen markkinointiin soveltuvien matkailutuotteiden syöttämistä varten.

Lue lisää
Visit Finlandin nettisivu valittiin Suomen parhaaksi

13.12.2018

Visit Finlandin kansainväliselle yleisölle suunnattu nettisivu Visitfinland.com voitti Grand Prix 2018 -pääpalkinnon Finnish Web Awardseissa, joissa valittiin Suomen parhaat nettisivut ja niiden suunnittelijat ja tekijät….

Lue lisää


Visitfinland.com


My Stay ABC

06.04.2018

My Stay ABC on opas Visit Finlandin tuotetietokannan käyttöön. Täältä löydät vastaukset useimpiin kysymyksiin aina tuotteiden syötöstä My Stay-tuotekriteereihin. My Stay ABC is a guide book…

Lue lisää
FAQ