Digitaaliset kanavat & some

B2B-kanavat

Visit Finland -uutiset on kotimaan yhteistyökumppaneille tarkoitettu uutiskirje, joka jaellaan kuukausittain. Uutiskirje julkaistaan aina myös uutisena. Tilaa uutiskirje >

VisitfFinland.fi on kotimaan yhteistyökumppaneille tarkoitettu sivusto, jota ylläpidetään suomeksi ja englanniksi. Se sisältää markkinatietoa, tilastoja, tutkimuksia sekä erilaisia markkinoinnin ja myynnin toimenpiteitä, joihin yrityksillä ja alueilla on mahdollisuus osallistua.

VisitFinland.com | Travel-Trade on sivusto ulkomaisille matkanjärjestäjille englanniksi, kiinaksi ja japaniksi. Se sisältää tietoa Suomesta matkailumaana sekä uutisia ja tuotetietoja.

VisitFinland.com | Media on kansainväliselle medialle suunnattu sivusto. Se tarjoaa tietoa toimittajille ja bloggaajille, jotka ovat kiinnostuneita mediamatkasta Suomeen.

VisitFinland.com | FCB on sivusto, josta saa lisätietoa Suomesta kongressi- ja yritystapahtumakohteena.

BusinessFinland.fi on sivusto, joka esittelee Business Finlandin palveluja kansainvälistymisen eri vaiheissa oleville suomalaisille yrityksille.

B2C-kanavat

VisitFinland.com on kansainvälisille matkailijoille suunnattu verkkolehtimäinen sivusto, joka esittelee Suomea elämyksellisten artikkeleiden kautta. Sivuston tavoitteena on olla inspiraation lähde uusia kohteita hakeville matkailijoille.

My Stay on osa VisitFinland.comia. Palvelu esittelee Suomen matkailualueiden kansainvälisille yksittäismatkailijoille suunnattuja tuotteita. Matkailija voi hakea Suomesta matkailupalveluita erilaisilla kriteereillä kuten alueen, sesongin ja kiinnostuksen kohteen mukaan.

Sosiaalisen median kanavat matkailijoille

Visit Finlandin kansainvälisille matkailijoille kohdennettujen sosiaalisen median kanavien tavoitteena on kasvattaa Suomen tunnettuutta matkailukohteena, inspiroida Suomesta kiinnostuneet ja tukea  suomalaisia matkailuyrityksiä kansainvälisessä markkinoinnissa.

Kanavat valitaan sen mukaan, kuinka paljon niillä on käyttäjiä, kuinka hyvin ne tavoittavat kohderyhmän ja miten ne taipuvat matkailumarkkinoinnin käyttöön.

Vinkki markkinointiin: Ohjaahan verkkosivusi VisitFinland.comiin?

29.03.2018

Hakukoneet käyvät  hetkessä läpi miljardeja sivustoja ja sivuja. Tämän suuren massan perusteella ne antavat sivuille ja sivustoille painoarvoja sen mukaan, kuinka monta linkkiä niihin osoitetaan….

Lue lisää
Mistä matkailijat löytävät meidät? – tärkeimmät digitaaliset matkahaku- ja varauskanavat maailmalla

16.11.2017

Alati kasvava osuus matkahauista ja varauksista tehdään online-kanavien kautta. Monilla Suomen matkailun avainmarkkinoilla yli 70 % matkavarauksista tehdään verkossa. Myös mobiililaitteiden käyttö lisääntyy kaikilla markkinoilla….

Lue lisää


Fiskars, kuva: Eva Tordera Nuño


VisitFinland.com – satoja tuhansia silmäpareja kuukausittain

30.10.2017

Näyteikkunaamme maailmalle, VisitFinland.com-sivustoa, käy vuosittain katsomassa useita miljoonia ihmisiä eri puolilta maailmaa. Pidettyjä sisältöjä ja upeita kuvia Suomesta kannattaa jakaa ahkerasti myös itse.

Lue lisää


Ice blue eyes of husky dog in Lapland, Finland