Digitaaliset kanavat & some

B2B-kanavat

Visit Finland -uutiset on kotimaan yhteistyökumppaneille tarkoitettu uutiskirje, joka jaellaan kuukausittain. Uutiskirje julkaistaan aina myös uutisena. Tilaa uutiskirje >

VisitfFinland.fi on kotimaan yhteistyökumppaneille tarkoitettu sivusto, jota ylläpidetään suomeksi ja englanniksi. Se sisältää markkinatietoa, tilastoja, tutkimuksia sekä erilaisia markkinoinnin ja myynnin toimenpiteitä, joihin yrityksillä ja alueilla on mahdollisuus osallistua.

VisitFinland.com | Travel-Trade on sivusto ulkomaisille matkanjärjestäjille englanniksi, kiinaksi ja japaniksi. Se sisältää tietoa Suomesta matkailumaana sekä uutisia ja tuotetietoja.

VisitFinland.com | Media on kansainväliselle medialle suunnattu sivusto. Se tarjoaa tietoa toimittajille ja bloggaajille, jotka ovat kiinnostuneita mediamatkasta Suomeen.

VisitFinland.com | FCB on sivusto, josta saa lisätietoa Suomesta kongressi- ja yritystapahtumakohteena.

BusinessFinland.fi on sivusto, joka esittelee Business Finlandin palveluja kansainvälistymisen eri vaiheissa oleville suomalaisille yrityksille.

B2C-kanavat

VisitFinland.com on kansainvälisille matkailijoille suunnattu verkkolehtimäinen sivusto, joka esittelee Suomea elämyksellisten artikkeleiden kautta. Sivuston tavoitteena on olla inspiraation lähde uusia kohteita hakeville matkailijoille.

My Stay on osa VisitFinland.comia. Palvelu esittelee Suomen matkailualueiden kansainvälisille yksittäismatkailijoille suunnattuja tuotteita. Matkailija voi hakea Suomesta matkailupalveluita erilaisilla kriteereillä kuten alueen, sesongin ja kiinnostuksen kohteen mukaan.

Sosiaalisen median kanavat matkailijoille

Visit Finlandin kansainvälisille matkailijoille kohdennettujen sosiaalisen median kanavien tavoitteena on kasvattaa Suomen tunnettuutta matkailukohteena, inspiroida Suomesta kiinnostuneet ja tukea  suomalaisia matkailuyrityksiä kansainvälisessä markkinoinnissa.

Kanavat valitaan sen mukaan, kuinka paljon niillä on käyttäjiä, kuinka hyvin ne tavoittavat kohderyhmän ja miten ne taipuvat matkailumarkkinoinnin käyttöön.

Haluatko lukea lisää digitaalisista kanavistamme?

Tutustu digitaalisten kanavien ABC -oppaaseemme, johon olemme koonneet toimivat vinkit Visitin omista digitaalisista kanavista, kuten nettisivuista, Instagramista ja Twitteristä sekä Visitin kiinan-, japanin- ja venäjänkielisistä kanavista.

Visit Finlandin digitaaliset kanavat ABC

 

 

 

My Stayn linkki auki 10.-30.04.2019

09.01.2019

Hyödynnä mahdollisuus hankkia tuotteellesi laajaa näkyvyyttä! Visitfinland.comin My Stay -tietokannan linkki on auki 10.–30.04.2019 vetovoimaisten ja kansainväliseen markkinointiin soveltuvien matkailutuotteiden syöttämistä varten.

Lue lisää
Visit Finlandin nettisivu valittiin Suomen parhaaksi

13.12.2018

Visit Finlandin kansainväliselle yleisölle suunnattu nettisivu Visitfinland.com voitti Grand Prix 2018 -pääpalkinnon Finnish Web Awardseissa, joissa valittiin Suomen parhaat nettisivut ja niiden suunnittelijat ja tekijät….

Lue lisää


Visitfinland.com


Vinkki markkinointiin: Ohjaahan verkkosivusi VisitFinland.comiin?

29.03.2018

Hakukoneet käyvät  hetkessä läpi miljardeja sivustoja ja sivuja. Tämän suuren massan perusteella ne antavat sivuille ja sivustoille painoarvoja sen mukaan, kuinka monta linkkiä niihin osoitetaan….

Lue lisää