Visit Finland -brändi

Suomen 4 valovoimaista luonteenpiirrettä

Mitä tarkoittaa suomalaisuus? Mitä ja miten meistä tulisi kertoa maailmalle? Visit Finlandin maaidentiteetti kumpuaa neljästä vahvasta luonteenlaadusta, joiden varaan on hyvä rakentaa poikkeuksellista Suomi-kuvaa.

VISIONÄÄRI

Ainutlaatuinen kulttuuri sekä luonnonvoimat niiden kaikessa komeudessaan ja haastavuudessaan ovat kautta aikojen innoittaneet suomalaiset omaperäiseen ajatteluun ja jäljittelemättömään luovuuteen. Oli kyse musiikista, kuvataiteesta tai tekniikan innovaatioista.

VASTAKOHTAINEN

Suomi on ääripäiden ja äärimmäisyyksien maa. Täällä kohtaavat toisensa valo ja pimeys, itä ja länsi, kesä ja talvi, trendikkyys ja juurevuus. Poikkeuksellisen voimakkaat kontrastit näkyvät niin luonnossa, kulttuurissa kuin ihmisissäkin.

VAKUUTTAVA

Suomessa on päivän selvää, että asiat sujuvat kuin rasvattu. Liikenne rullaa, palvelu pelaa ja ruoan puhtauteen voi luottaa mihin tahansa meneekin. Täällä sovituista jutuista pidetään kiinni ilman, että siitä pitää tehdä sen suurempaa numeroa.

VETOVOIMAINEN

Suomessa on sitä jotain. Selittämätöntä vetovoimaa, joka riisuu vastaanottajan aseista. Sisulla rakennettu ja positiivisella hulluudella vaalittu, yhtä aikaa eläimellisen alkukantainen ja globaali edelläkävijä. Ei ole vastaavia luonteita näköpiirissä.

17.4.2018