Tapahtumat

Visit Finland järjestää vuosittain kotimaassa ja ulkomailla ammattilaisille tarkoitettuja tuotekehitys- ja myyntitapahtumia, seminaareja, verkostoitumistilaisuuksia ja muita asiakastilaisuuksia. Tilaisuudet kokoavat yhteen alan ostajat ja myyjät ja tarjoavat helpon tavan uusien kontaktien luomiseen.

Tapahtumien tavoitteena on saada monipuolisia Suomi-tuotteita ulkomaisiin jakelukanaviin. Tapahtumat ulkomailla ja Suomessa takaavat kansainvälisillä markkinoilla toimiville tai sinne tähtääville yrityksille laadukkaita ostajakontakteja kohtuullisin kustannuksin.

Visit Finland on mukana omalla osastolla useilla kansainvälisillä ammattimessuilla. Näkyvä yhteisosallistuminen messuille tuo uutta asiakaskuntaa tutustumaan Suomen matkailutarjontaan.

Suomessa seminaarit ja tapahtumat toteutetaan usein yhdessä alueellisten toimijoiden kanssa.

Osallistu tapahtumiin Suomessa ja ulkomailla

Tulevat tapahtumat löydät B2B-myyntitapahtumat-sivulta sekä Toimenpiteet maittain -sivuilta. Tapahtumista tiedotetaan myös Visit Finland -uutiskirjeessä.

Suunnittelusi helpottamiseksi katso seuraavista linkeistä myös muiden tahojen järjestämiä tapahtumia eri maissa: ToolBox Travel Marketing & Consulting ja Sumama.