VisitFinland.com – markkinoinnin kotipesä

Visit Finlandin verkkolehtimäinen sivusto on elämyksellinen ja vahvasti visuaalinen, koostuen Suomen matkailullisia helmiä esittelevistä artikkeleista. Sivusto julkaistaan yhdeksällä kielellä (englanti, espanja, italia, japani, kiina, ranska, ruotsi, saksa ja venäjä). Sivuston tavoitteena on olla inspiraation lähteenä uusia kohteita hakeville matkailijoille niin, että se:

  • inspiroi matkailun haaveiluvaiheessa.
  • vahvistaa päätöstä matkustaa Suomeen.
  • toimii linkkinä Visit Finland -bränditason ja varsinaisten matkailutuotteiden välillä.
  • esittelee Suomea elämyksellisten artikkeleiden kautta, joissa pääpaino on visuaalisuudella.
  • tuo kaupallisen ulottuvuuden suoraan artikkeleiden yhteyteen: linkkien kautta käyttäjä pääsee suoraan haaveiluvaiheesta yhteistyökumppaneiden sivuille.
  • mahdollistaa yhteistyökumppaneiden mainos­bannereiden ostamisen etusivulta sekä jokaisen artikkelin yhteydessä.
  • ei tarvitse erillistä mobiilisivustoa, koska sivusto skaalautuu aina päätelaitteen mukaan.

Visit Finlandin ydinarvoihin perustuen Suomelle on kehitetty motiivipohjaiset markkinoiniteemat ja Suomi jaettu neljään alueeseen kansainvälistä markkinointia silmällä pitäen.

Visitfinland.com on useasti palkittu sivusto. Lue lisää.

Sisällöstä vastaa toimitusneuvosto, jolle voi ehdottaa yritystä tai palvelua artikkelin juttuaiheeksi ottamalla yhteyttä: toimitus (at) visitfinland.com.

Yritykset, alueet ja muut yhteistyötahot voivat ostaa mainosbannereita eri kieliversioissa artikkeleiden yhteyteen. Katso yksityiskohtaisemmat tiedot mainospaikoista ja hinnoista  Markkinointimateriaalit-sivulta.

Lisätietoja koko palvelusta: Pia Kaipainen (etunimi.sukunimi@visitfinland.com)

Kärkituotteet VisitFinland.comiin – My Stay -osio

Alueilla ja yyrityksillä on mahdollisuus esitellä monipuolisesti kansainvälistä matkailijaa houkuttelevat kärkituotteensa VisitFinland.comissa.

My Stayssa esitellään kansainväliseen markkinointiin soveltuvia matkailupalveluita kategorioissa Accommodation, Activities, Events, Shopping ja Sights, jotka ovat yksittäisen matkailijan varattavissa ja täyttävät laatimamme vientikelpoisuuskriteerit.

HUOM. Seuraava tuotteiden syöttömahdollisuus My Stay -palveluun 10.04.2017 alkaen.

Tuotteiden syöttölinkki ja lisätietoa My Staysta täältä.

Lisätietoja My Staysta: Liisa Renfors (etunimi.sukunimi@visitfinland.com).

 

Gold Winner-palkinto Cannesissa Visit Finlandin Polar Night Magic -filmille

19.10.2016

Category A11, Tourism Films ja Gold Winner-palkinto Visit Finlandin Polar Night Magic -filmille The winners of the Cannes Corporate Media & TV Awards 2016 received…

Lue lisää
Uusia tuotteita My Stay -tuotetietokantaan

10.08.2016

Visit Finlandin verkkosivuilla oleva My Stay – tuoteosio lanseerattiin maaliskuun alussa vuonna 2016 ja parin ensimmäisen kuukauden aikana tuhansia käyttäjiä on käynyt tutustumassa siellä olevaan…

Lue lisää
Visitfinland.com kerää kiitosta maailmalla

28.01.2016

Sen lisäksi että Visit Finlandin ulkomaisille kuluttajille suunnattu verkkopalvelu visitfinland.com on saanut lukuisia palkintoja alan kilpailuista, se kerää kiitosta myös erilaisissa kansainvälissä vertailuissa ja matkailun…

Lue lisää