VisitFinland.com – markkinoinnin kotipesä

Visit Finlandin verkkolehtimäinen sivusto on elämyksellinen ja vahvasti visuaalinen, koostuen Suomen matkailullisia helmiä esittelevistä artikkeleista. Sivusto julkaistaan yhdeksällä kielellä (englanti, espanja, italia, japani, kiina, ranska, ruotsi, saksa ja venäjä). Sivuston tavoitteena on olla inspiraation lähteenä uusia kohteita hakeville matkailijoille niin, että se:

  • inspiroi matkailun haaveiluvaiheessa.
  • vahvistaa päätöstä matkustaa Suomeen.
  • toimii linkkinä Visit Finland -bränditason ja varsinaisten matkailutuotteiden välillä.
  • esittelee Suomea elämyksellisten artikkeleiden kautta, joissa pääpaino on visuaalisuudella.
  • tuo kaupallisen ulottuvuuden suoraan artikkeleiden yhteyteen: linkkien kautta käyttäjä pääsee suoraan haaveiluvaiheesta yhteistyökumppaneiden sivuille.
  • mahdollistaa yhteistyökumppaneiden mainos­bannereiden ostamisen etusivulta sekä jokaisen artikkelin yhteydessä.
  • ei tarvitse erillistä mobiilisivustoa, koska sivusto skaalautuu aina päätelaitteen mukaan.

Visit Finlandin ydinarvoihin perustuen Suomelle on kehitetty motiivipohjaiset markkinoiniteemat ja Suomi jaettu neljään alueeseen kansainvälistä markkinointia silmällä pitäen.

Visitfinland.com on useasti palkittu sivusto. Lue lisää.

Sisällöstä vastaa toimitusneuvosto, jolle voi ehdottaa yritystä tai palvelua artikkelin juttuaiheeksi ottamalla yhteyttä: toimitus (at) visitfinland.com.

Yritykset, alueet ja muut yhteistyötahot voivat ostaa mainosbannereita eri kieliversioissa artikkeleiden yhteyteen. Katso yksityiskohtaisemmat tiedot mainospaikoista ja hinnoista  Markkinointimateriaalit-sivulta.

 

VisitFinland.com – satoja tuhansia silmäpareja kuukausittain

30.10.2017

Näyteikkunaamme maailmalle, VisitFinland.com-sivustoa, käy vuosittain katsomassa useita miljoonia ihmisiä eri puolilta maailmaa. Pidettyjä sisältöjä ja upeita kuvia Suomesta kannattaa jakaa ahkerasti myös itse.

Lue lisää


Ice blue eyes of husky dog in Lapland, Finland


Gold Winner-palkinto Cannesissa Visit Finlandin Polar Night Magic -filmille

19.10.2016

Category A11, Tourism Films ja Gold Winner-palkinto Visit Finlandin Polar Night Magic -filmille The winners of the Cannes Corporate Media & TV Awards 2016 received…

Lue lisää
Visitfinland.com kerää kiitosta maailmalla

28.01.2016

Sen lisäksi että Visit Finlandin ulkomaisille kuluttajille suunnattu verkkopalvelu visitfinland.com on saanut lukuisia palkintoja alan kilpailuista, se kerää kiitosta myös erilaisissa kansainvälissä vertailuissa ja matkailun…

Lue lisää